Док Ћута пљује Србију и Србе преко хрватских медија Хрвати ликују: Сладе се због уништавања Београда! (ВИДЕО)

Представници НАТО опозиције заједно са својим присталицама синоћ су спровели језиво насиље испред Скупштине Београда када су каменицама, моткама и шипкама ломили зграду Скупштине, прозоре, а у том језивом насиљу повредили су осам полицајаца.
1
Фото: Printscreen /X

Један од гласноговорника сваког протеста НАТО опозиције је и Александар Јовановић Ћута који је данас показао и доказао да он са својим опозиционим пријатељима "шурује" са Хрватима и добија ветар у леђа од њих за спровођење насиља.

Ћута је данас за ХРТ дао изјаву у којој је пљувао Србе и Србију.

- 10 година нам краду реке, краду нам шуме, њиве, краду нам пензије, краду нам животе а на крају нам украдоше и изборе! Нема назад, иза нас је зид а испред нас су кордони полиције! - рекао је Ћута који је и вечера позвао на насиље у наредни данима.

Али није само Ћута главна звезда хрватских медија. И професорка Биљана Стојковић пљувала је Србе и Србију у програму хрватске телевизије РТЛ.

Ова телевизија пренела је и изјаве Маринике Тепић и Срђана Миливојевића.

Док представници НАТО опозиције пљују наш народ и земљу Хрвати се ћестоко сладе  тренутном ситуацијом у Београду.

Тако су навели да је у главном граду Србије крш и лом на улицама, пренели су и да су опозициноари хтели да упадну у градску Скупштину.

Хрвати су ове потезе опозиције искористили и да нападну Србију како она једина није увела санкције Русији.

Ово је још један у мору доказа да представнии НАТО опозиције сарађују са Хрватима, а то смо имали прилике да видимо и у току кампање за изборе, када су из Хрватске долазии жестоки удари и напади на председника Србије Александра Вучића и Српску напредну странку.

24.седам

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести