БОШКО ОБРАДОВИЋ Сутра ћу поднети оставку на место председника странке

БЕОГРАД: Председник покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је за Танјуг да ће сутра поднети оставку на место председника странке.
s
Фото: Youtube printscreen/ Insajder Video

Он је рекао да ће сутра у централи странке бити одржана конференција за новинаре на којој ће се анализирати изборни резултати као и преузимање одговорности за изборни неуспех.

Двери које су на изборима учествовале у коалицији са Заветницима према прелиминарним резултатима нису прешле цензус за улазак у парламент као ни у скупштину Београда.

Обрадовић је раније поручио представницима прозападне опозиције да не верују Западу и да ставе интересе Србије изнад интереса Запада.

"Ту греше колеге из прозападне опозиције. Они мисле да ће их Запад довести на власт. Само народ треба да нас доведе на власт ако смо то заслужили", рекао је Обрадовић за Н1.

Обрадовић је навео да су јуче предали 120 приговора Републичкој изборној комисији и Градској изборној комисији у Београду и да је њихов захтев поништавање избора на свим нивоима, а не само у Београду.

Обрадовић је нагласио да ће остати део Двери, чије време сматра да тек долази, али да ће убудуће други људи водити тај политички покрет.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести