Челник Листе Србија против насиља Драган Ђилас признао да су присталице покушале да насилно уђу у Скупштину града

Тајкун Драган Ђилас признао је на тајкунској телевизији да су његове присталице синоћ правиле хаос и вршиле насиље у Београду.
dragan djilas YT
Фото: Youtube/ Euronews Serbia

Он је отворено рекао да су разбијали стакла и радили ствари које нису смеле.

– Пошто није било дозвољено, наравно, подигле су се тензије. Било је појединаца који су радили ствари које нису смеле, али све је то било на нивоу разбијених стакала и сичних ствари – рекао је тајкун.

24.sedam.rs

24.седам:  Ћута блокира саобраћај у Бирчаниновој

Фото: Youtube/ NovaS

Александар Јовановић Ћута, један од главних представника такозване листе "Србија против насиља" Драгана Ђиласа и коловођа насилних демонстрација, блокира саобраћај у Бирчаниновој улици!

Ћута је дошао одмах након што су се улици окупили демонстранти.

Како се види на сминку, у Бирчанонивој улици нема много демонстраната, али упркос томе најављују шесточасовну блокаду!?!

Подсетимо у синоћним насилним протестима у центру Београда приведено је више од 30 насилника, док су главни организатори покушаваја преврата били Небојша Зеленовић и Мирослав Алексић.

24.sedam.rs

24.седам:  Микетић на улицама Београда пружа подршку  "студентима“

Фото: Youtube printscreen/ N1

Присталице тајкунске листе "Србија против насиља" окупиле су се у 11 сати испред Министарства државне управе и локалне самоуправе.

На данашњем скупу, који је најављен као протест "студената", нашао се и Зоран Живковић.  На такозваном протесту појавио се и Ђорђе Микетић, познат по томе што је трошио посланичку плату на дрогу.

Како је раније најављено, они за данас планирају шесточасовну блокаду Београда, на "два места".

За сада није познато где планирају блокаде.

24.sedam.rs

24седам: "Данас" пренео ББЦ: "Ђиласова коалиција је започела насиље у Београду и насилно отимање власти!"

Тајкунски медији на крају су морали да признају да коалиција Драгана Ђиласа покушава на силу да преотме власт у Србији!

Како је тајкунски, шолаковски лист "Данас" пренео шта пише ББЦ, најутицајнији британски медиј: "Ђиласова коалиција је започела насиље у Београду и насилно отимање власти!".

Овим су тајкунски медији признали да насилни протести нису никакво незадовољство грађана наводном изборној крађом, већ пуко и огољено насиље којим такозвана листа "Србија против насиља" Драгана Ђиласа управо насиљем покушава да преотме власт у Србији.

Смех до суза: Твитераши се спрдају са студентом Лазовићем

На "X" (Твитер) профилу "Детектор лажи" освануо је занимљив твит о Радомиру Лазовићу који присуствује такозваном протесту студената испред Министарства државне управе и локалне самоуправе.

 

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести