24.седам: Ђиласова НАТО опозиција иде на све или ништа: "Дан Д" је дочек српске Нове године

Откривено је и који су план сковали како би направили потпуни хаос
dragan djilas YT
Фото: Youtube/ Euronews Serbia

Ђиласова НАТО опозиција иде на све или ништа: "Дан Д" је дочек српске Нове године - желе тоталну блокаду Београда!

НАТО опозиција предвођена тајкуном Драганом Ђиласом планира да 13. јануара, пред дочек Српске нове године, уведе престоницу у тотални хаос.

Ђиласу и његовој свити није било довољно што су урнисали градску Скупштину, недељу дана касније малтретирали становнике Београда блокирањем главних градских саобраћајница, па су сада одлучили да оду и корак даље.

Како смо већ писали, опозиција има план да блокира престоницу, 13. јануара, за дочек Српске нове године. Сад је откривено и који су план сковали како би направили потпуни хаос.

Према сазнањима од људи блиских врху руководства "Србије против насиља", Ђилас и његови пајтоси намеравају да заиграју на све или ништа! Неко их је саветовао и направио план како да најефикасније направе хаос у Београду.

То су желели и 30. децембра, али их је тада омео Проглас и Бјелогрлић, који је на крају отишао у Америку.

Најпре ће да блокирају раскрсницу Немањине и Кнеза Милоша, а потом и још неке кључне саобраћајнице, укључујући и Бранков мост.

Планирају да ту остану неколико дана и изазову потпуни колапс у престоници. Требало би да се појави и Мариника Тепић, која ће да објави да је спремна на нову жртву. Посаветовали су је да јој је штрајк глађу донео ореол мученице.

24.sedam.rs

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести