24 СЕДАМ: Понош коначно признао да је опозиција изгубила децембарске изборе (ВИДЕО)

Да се не лажемо, СНС је имао и много боља предвиђања а и остварио је то - рекао је Понош.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/ N1

Jедaн од лидера Ђиласове НАТО коалиције, Здравкo Понош суочен а питањем о резултатима избора и евентуалном (не)преузимању мандата од стране опозиције, није имао куд, осим да призна оно толико очигледно а то је да је опозиција изгубила и парламентане и београдске изборе! 

На питање водитељке Н1 да ли је за то да посланици „Србије против насиља“ узму мандате у скупштинама Града Београда и Републике,  генерал Здравко Понош одговара да су опозиционари доживели изборни пораз. 

- Технички је немогуће да се мандати не преузму, можемо касније да дамо оставку али треба сагледавати ствари рационално. То је као кад изгубите утакмицу у неком куп такмичењу зато што вас је судија покрао јер није судио пенал, то се десило на београдским изборима. А сасвим друга ствар је кад вам украде пенал у утакмици где већ губите 4:2. Ми би ове републичке изборе свеједно завршили као другопласирани! Да се не лажемо, СНС је имао и много боља предвиђања а и остварио је то - рекао је Понош. 

Здравко Понош је, подсетимо, нови протест опозиције најавио за 16. јануар, баш на годишњицу убиства лидера СДП Оливера Ивановића, али није објаснио какве то везе има са њиховим лажима о наводној "изборној крађи".Поводом бруталне злоупотребе убиства Ивановића у политичке сврхе и политичког лешинарења опозиције, огласила се и Милена Поповић, удовица Оливера Ивановића. 

(24 седам)

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести