(ВИДЕО) ХАНИ СЕЛИМОВИЋ уручена НАГРАДА "Ружица Сокић" за НАЈБОЉУ УЛОГУ у сезони: Глумачки посао је узнемирујућ, напоран и пун страхова

БЕОГРАД: Награда "Ружица Сокић" за најбољу улогу у сезони, која се од 2014. године традиционално додељује 14. децембра, на дан рођења легендарне глумице, уручена је Хани Селимовић на церемонији у Атељеу 212.
m
Фото: Printscreen/Instagram@mitraljeza

Примајући награду, Хана Селимовић је истакла да јој је изузетна част што чује све ове дивне речи упућене њој.

Наишла сам на један Ружин интервју у којем говори о ужасној несигурности, сталној, перманентној, изнурујућој несигурности и питањима да ли ће је ико икада више позвати, да ли ће моћи да одговори на изазов, да ли ичему вреди, да ли ће бити заборављена… Толико сам се растужила читајући то. Питала сам се како није могла да буде свесна да је "само" једна Жута (улога у истоименом филму Владимира Тадеја прим.аут) довољна да буде сасвим спокојна, казала је глумица признајући да разуме неспокој.

Казала је да је глумачки посао веома изнурујућ, напоран, пун страхова.

Тежак је јер само себе имате, и само о себе се и саплећете. И самом сте себи велика препрека која је стално присутна и изнова морате да је превазилазите. Лепи дани у овом послу су ретки. Хвала вам што сте сви заједно допринели да и овај дан буде такав, казала је глумица којој је награду уручио Радослав Зеленовић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atelje 212 (@atelje212)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести