„ДИНА 2” доступна за бинџовање: Ево где можете да погледате СПЕКТАКЛ који је ОДУШЕВИО ЦЕО СВЕТ!

Хит филм „Дина: Други део” (Dune: Part Two) премијерно ће бити приказан на Maкс стриминг платформи у уторак, 21. маја. Истог дана та платформа прелази из ХБО Макс у Макс. Премијера на телевизијском ХБО каналу ће бити 2. јуна у 20.00 часова.
1
Фото: промо

„Дина: Други део” истражује митско путовање Пола Атреида док се уједињује с Чани и Фременима на путу освете завереницима који су уништили његову породицу. Суочен с избором између љубави свог живота и судбине познатог свемира, покушава да спречи ужасну будућност коју само он може да предвиди.

У главним улогама су Тимоти Шаламе, Зендаја, Ребека Фергусон, Џош Бролин, Остин Батлер и Флоренс Пју, затим Дејв Баутиста, Кристофер Вокен, Леа Сејду, Сухеила Јакуб, уз Стелана Скарсгорда, Шарлот Ремплинг и Хавијера Бардема.

Филм је режирао Дени Вилнев према сценарију који је написао заједно са Џоном Спејтсом, а заснован је на прослављеном роману Френка Херберта „Дина“. Продуценти су Мери Парент, Кејл Бојтер, Вилнев, Тања Лапоен и Патрик Макормик, а извршни продуценти су Џошуа Грод, Џон Спејтс, Томас Тул, Херберт Гејнс, Брајан Херберт, Бајрон Мерит, Ким Херберт и Ричард П.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести