КРШ ОД СТАНА У НОВОМ САДУ оглас ПУН ХВАЛЕ заказала ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, КАЖУ

"Поносно нудимо на продају елегантан двоипособан стан на престижној локацији - Булевар ослобођења", гласи почетак огласа за стан по цени од 144.200 евра.
1
Фото: Pixabay.com/Ilustracija

Иако је по опису стан у најбољем могућем издању, када погледате слике, схватате да је ситуација потпуно другачија.

Разбацане ствари од којих се једва види намештај, тераса која може да се гледа само из далека, јер због ствари прилаз је онемогућен, док је купатило додатно опремљено водом - у виду флаша које окружују каду.

"Поносно нудимо на продају елегантан двоипособан стан на престижној локацији - Булевар ослобођења. Смештен на шестом спрату од укупно осам, овај очуван стан у згради са централним грејањем пружа савршен спој удобности и луксуза. Овај пространи стан има укупно 65 квадрата, са одлично искоришћеним простором. Из ходника се лако улази у све собе, пружајући функционалан распоред који одговара свакодневним потребама", писало је у огласу.

Како се наводи, свака део стана је посебно и пажљиво дизајниран.

"Стан се састоји од дневног боравка, кухиње, две спаваће собе, купатила и терасе. Свака соба је пажљиво дизајнирана како би пружила максималну удобност и практичност. Дворишно оријентисан, овај стан пружа оазу мира усред градске вреве. Затворена тераса омогућава уживање у приватности и свежем зраку у свако доба дана", писало је у наставку.

"Савршен спој удобности и луксуза", "Правда за сироту вештачку интелигенцију, писала је текст, али није видела фотке", "Мислила сам да се неко шали, али не", "Да ли је могуће да је неко ово објавио?", само су неки од коментара.

Телеграф

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести