ЗЕЛЕНА НАГРАДА ФРАНЦУСКО-СРПСКЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ (CCIFS) Green Grand Prix за InGrid зграду Schneider Electric-а

Schneider Electric InGrid зграда у Новом Саду награђена је престижном Grand Prix наградом у категорији Греен, коју додељује Француско-српска привредна комора (CCIFS). Ова награда је признање посвећеност предузећа позитивном утицају на друштвено и економско окружење кроз промоцију добре праксе друштвено-одговорног пословања, са фокусом на очување животне средине.
2
Фото: Промо/ Schneider Electric

- Добијање Grand Prix награде представља велико признање за наш тим и нашу идеју - изјавио је директор Развојног центра Schneider Electric-а у Новом Саду Драгољуб Дамљановић. - Ова награда није само резултат наше технолошке експертизе, већ и нашег дубоког уверења да одрживост може бити кључни фактор за успех пословања и стварање позитивног утицаја на окружење. InGrid зграда постала је пример како одрживост може бити интегрисана у сваки аспект пословања, унапређујући не само наше радно окружење, већ и ширу заједницу.

InGrid пројекат представља револуционарну трансформацију зграде у одрживи, енергетски ефикасан објекат који поставља нове стандарде у домену еколошке одговорности и друштвене одрживости. Кроз имплементацију иновативних технологија и ангажовање заједнице, InGrid зграда постала је симбол посвећености Schneider Electrica очувању околине, унапређењу пословног окружења и позитивног утицаја на заједницу.

Фото: Промо/ Schneider Electric

Grand Prix је друга значајна награда коју је InGrid зграда добила у овој години, након што је у јануару била награђена престижним Platinum LEED сертификатом, највишим нивоом сертификације зелене градње.

Како истичу у компанији, ове награде су само додатни подстрек за Schneider Electric да настави активно да ради на унапређењу својих пракси и технологија како би допринела стварању позитивних промена у друштвуи очувања животне средине.

А.Б.

фото: Schneider Electric

 

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести