Стручно саветовање правника и економиста на Златибору

Традиционално вишедневно саветовање одржава се и ове године на Златибору, од 26. до 29. маја, у хотелу Палисад.
2
Фото: Промо/ параграф.рс

У можда најлепшем периоду године за боравак на овој дестинацији, када се максимално могу искористити сви потенцијали и природне лепоте које Златибор пружа, стручњаци из свих крајева Србије, а и шире, окупљају се како би претресли теме из јавног и приватног сектора.

Овај едукативни скуп правника и економиста, у организацији компаније Параграф, пружиће прилику учесницима да прошире знања и стекну нове увиде у дискусији са предавачима и колегама из струке.

Теме овогодишњег саветовања су веома разноврсне, а организатори су се потрудили да обухвате све тренутно најактуелније области. Од мноштва занимљивих издвајају се теме за приватни сектор: актуелна питања у вези са издавањем е-фактура и евидентирањем ПДВ у евиденцијама СЕФ, специфичности кредитног пословања са иностранством, усклађеност привредних субјеката са Законом о заштити конкуренције, радно-правни статус ангажовања директора привредног друштва и друге.

Што се тиче јавног сектора у фокусу саветовања су радни односи у јавном сектору, састављање конкурсне документације за јавне набавке, актуелности из области буџетског система и рачуноводства, нови прописи у образовању и васпитању и друге буџетске теме.

Предавачи су еминентни стручњаци са вишегодишњим искуством, представници министарстава, као и уредници стручних часописа.

Осим едукативног дела, на оваквим окупљањима подједнако су важни дружење и размена пословних искустава са колегама из професије. Током четири дана саветовања организован је додатни занимљив садржај који обухвата излет до водопада Гостиље, заједничку свечану вечеру уз музички програм, тематско вече у хотелском бару уз акустични бенд, али и друга изненађења.

Заинтересовани ће моћи да искористе ниже цене котизације за ране пријаве које истичу 1. маја 2024. године.

Како то обично бива, саветовање је прилика да учесници унапреде постојеће знање, да се повежу са колегама из своје струке, упознају актуелне трендове и размене информације. Саветовање на Златибору сврстава се у један од најважнијих догађаја у области права и економије који не треба пропустити.

(Промо)

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести