КО НАЂЕ ПАРЕ, ЊЕГОВЕ СУ У Србији влада права помама за ОВОМ ИГРАРИЈОМ С ТИКТОКА  (ВИДЕО)

Зарађивање новца играњем игрица звучи превише добро да би било истинито. И обично и није.
1
Фото: ТикТок/принтскрин

Међутим, ако је веровати интернету, људи то раде широм света, па и Србије.

Једна таква апликација потпуно је залудела и грађане наше земље, а судећи према броју пратилаца на друштвеним мрежама, број оних који желе ово да пробају се шири.

"Фора" је отприлике оваква: ко први парама, паре су његове.

Реч је о апликацији Catch cash која ради на принципу сличних игрица у свету, а најбржа особа заправо "хвата" сакривени новац.

Проверавали смо о чему је конкретно реч.

"Основни принцип ове игре јесте проналажење скривеног новца на непознатој локацији. Након што се објави снимак локације, особа која прва препозна локацију са снимка и уједно прва дође до исте, осваја скривени бесповратни новац", рекли су Блицу људи који раде српски профил Catch_cash_serbia.

Како објашњавају, игрицу практично могу да играју сви, а посебних услова, нити контрауслуга нема, већ је снага у "вашим очима и рукама".

"⁠У игри могу да учествују сви пратиоци без икаквих предуслова. Новац је бесповратан и не захтева додатно залагање", додају нам у компанији.

Једини захтев јесте да победник игре пошаље фотографију пронађеног новца.

"То јесте и у складу с концептом ове игре, заснованог на настојању да се подстакне емпатија, позитивна енергија, физичка активност и, како се понекад испостави, тимски рад", објашњавају нам.

Eво како то изгледа:

@cash_catch_ Love never works out for me💔 #cashcatch #amsterdam ♬ original sound - cash_catch_

Дневник, Блиц

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести