overcast clouds
23°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

АНАЛИТИЧАР СПАСИЋ: Премијер Милош Вучевић у центар политичког деловања Владе Србије ставио бригу о народу!

11.09.2024. 09:55 10:12
Пише:
11
Извор: Printscreen Instagram milosvucevic/Ilustracija

Током протеклих неколико дана имали смо историјски и величанствен приступ председника Александра Вучића, и импресивно државничко и народно деловање премијера Милоша Вучевића. Импресивно, за свако поштовање и дивљење, су речи које најбоље описује, победнички тандем, који нас води у сигуран напредак и развој.

Имамо најквалитетнији литијум на свету

Ниједан председник у историји ове земље није толико разговарао са народом, као председник Вучић, нити ће! Видели смо да је саслушао сваког нашег човека, и не само да је на сваки проблем или муку имао охрабрујуће и топле речи, већ је истог момента имао јасна решења за њихове бриге и проблеме!

Људи су видели да су за државу најважнија питања: здравље људи, чиста вода и природа, осигуране депоније и здраво земљиште! Сви су могли да виде како је Рио Тинто морао све да детаљно објасни и образложи председнику и народу, а тек их чекају комплексна питања!

11
Извор: Screenshot Instagram buducnostsrbijeav

Нама је земља подарила најквалитетнији литијум на свету! Литијум највећа стратешка и развојна шанса коју не смемо да пропустимо, јер ће то ојачати драстично позицију Србије, повећати плате и пензије и запослити огроман број наших људи. Србија ће се потпуно трансформисати и импресивно напредовати, уколико будемо паметни и мудри!

Чак 81 врста производа на акцији

Са друге стране, Влада Републике Србије, са премијером Вучевићем на челу, покренула је акцију ,,Најбоља цена", која поможе нашем народу, да пре свега будемо срећни и задовољни!

Подсетићу вас да грађани од 1. септембра, па све до краја октобра у оквиру акције ,,Најбоља цена " по ценама које су повољније од акцијских, у 2.500 малопродајних објеката широм Србије, могу да купе 81. врсту производа, коју свакодневно купујемо. Снижење у просеку износи невероватних 26,82%, што значи да ће домаћинства моћи да уштеде до 22.000 динара!

Све ово иде у време када Србија најбоље живи у својој историји, захваљујући мудрој, домаћинској и визионарској политици председника Александра Вучића, када имамо најбржу растућу економију у Европи, када су највеће плате и пензије у историји ове земље, када минимална зарада први пут у историји Србије покрива потрошачку корпу и износиће 53.592 динара месечно!

11
Извор: Screenshot Instagram milosvucevic

Вучевићев пример импресиван

Премијер Милош Вучевић је управо у центар политичког деловања Владе Србије ставио бригу о народу!  У историји савременог политичког система, премијер Вучевић истиче се као импресиван пример човека снажног државничког деловања, чији је сваки дан обележен великим и марљивим радом, низом конкретних резултата и непоколебљивом борбом за државне, националне, економске и народне интересе.

Опозиција, тајкунско-мафијашки медији, мрзитељи, нерадници, брутално и подло покушавају да лажу народ. Њима је циљ јасан, желе да по сваку цену зауставе напредак Србије, спремни су све да завију у црно, пре свега желе да нам узму срећу и скину осмех са лица и врате нас у мрачан период, када је преко 650.000 људи остало без посла и без будућности! 

Док је председника Вучића и премијера Вучевића, нама неће плаћеници кројити будућност, и то је нешто што мрзитељи, издајници и штеточине морају јасно да знају! Даље ваше лоповске руке од напредне, снажне и модерне Србије!

11
Извор: Screenshot YouTube Pink

Зоран Спасић, председник Центра за безбедносну и међународну политику

Извор:
Дневник
Аутор:
Пошаљите коментар
ЕВО ДА ЛИ МОЖЕТЕ ОСТВАРИТИ ДОДАТНИ ПОПУСТ НА АКЦИЈУ "НАЈБОЉА ЦЕНА" ПРЕКО ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ Трговци дали јасан одговор
Najbolja cena

ЕВО ДА ЛИ МОЖЕТЕ ОСТВАРИТИ ДОДАТНИ ПОПУСТ НА АКЦИЈУ "НАЈБОЉА ЦЕНА" ПРЕКО ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ Трговци дали јасан одговор

10.09.2024. 11:15 11:45
ПРЕМИЈЕР МИЛОШ ВУЧЕВИЋ НАЈАВИО ВИШЕ НОВЦА ЗА ПОРОДИЦЕ СА ДЕЦОМ У септембру нови закон којим се значајно увећавају додатци за свако дете

ПРЕМИЈЕР МИЛОШ ВУЧЕВИЋ НАЈАВИО ВИШЕ НОВЦА ЗА ПОРОДИЦЕ СА ДЕЦОМ У септембру нови закон којим се значајно увећавају додатци за свако дете

29.08.2024. 12:24 12:39