ВАСА МИЦИЋ НА РОЂЕНДАНСКОЈ ЖУРЦИ ВРЕЛЕ ГРКИЊЕ: Ево ко је мистериозна лепотица

Прву НБА сезону у каријери Василије Мицић је започео у дресу Оклахоме Сити Тандер, а завршио ју је заједно са Алексејем Покушевским у опреми Шарлот Хорнетса.
1
Фото: Инстаграм

Пронашао је плејмејкер сјајну форму пред лето и окупљање репрезентације Србије поводом Олимпијских игара, што свакако може радовати селектора Светислава Пешића.

Хорнетси нису имали реалне шансе да се домогну плеј-офа, па је тако Васа могао на да оде на поприлично дугачак одмор. Бивши играч Анадолу Ефеса, Жалгириса, али и Црвене звезде и Меге, искористио је прилику да посети Атину и тамо се појавио на рођендану мистериозне Гркиње.

Марикели Цонгу је славила 20. рођендан и на снимку који је објавила на друштвеним мрежама у једном од клубова у главном граду Грчке веселио се и Мицић. Бацио је српски плејмејкер нешто из руку преко певача, а то је запало за око Гркињи.

Марикели је студенткиња наутичких студија и поред тога бави се односима са јавношћу у тамошњој агенцији. То ради још од 2018. године, а ради и као промотерка журки широм Атине.

(Дневник/Телеграф.рс)

 

 

EUR/RSD 117.0324
Најновије вести