ПОСЛЕ 30 ГОДИНА СЕ РЕКОНСТРУИШЕ ДОМ ЗДРАВЉА КУМОДРАЖ Уз помоћ председника Вучића урадиће се оно што су други само обећавали (ФОТО)

После 30 година чекања у петак 24.5.2024. године започела је реконтрукција Дома здравља Кумодраж. Уз помоћ председника Вучића и Владе Србије урадићемо оно сто су сви други само обећавали. Овај Дом здравља са 9000 картона много значи свим грађанима Кумодража,а услови у којима су се људи прегледали и у којима су медицински радници радили били су нехумани и недостојни човека.
Screenshot
Фото: Screenshot

Нама је за разлику од свих претходних који су се грађана Кумодража сетили само пред изборе сваки човек, свако дете, домаћица, радник,пензионер, важни свакога дана и јуче и данас и сутра. 

Фото: Screenshot

За пет месеци ова зграда која има 620м2 биће најмодернија и најлепша здравствена станица у Београду. Поставићемо нови кров, изолацију, електро инсталације и грејање, урадицемо нову конструкцију и фасаду објекта. У новом објекту радиће слузба опсте праксе, педијатрија са одвојеним улазимо за болесну и здраву децу, стоматологија за децу и одрасле, модерна лабораторија и апотека у приземљу. 

Фото: Screenshot

Радови ће бити завршени 24. октобра и грађани Кумодража добиће Дом Здравља какав заслужују и какав им припада! 
Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу и Влади Србије ми данас градимо боље сутра за нашу децу и сигурну старост за наше родитеље.

Фото: Screenshot

дневник

EUR/RSD 117.0490
Најновије вести