Гашић: ШТА ЈЕ ПРОБЛЕМ СА СНИМКОМ С РАМПЕ?

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић говорио је данас у Скупштини Србије и о снимцима са наплатне рампе Дољевац где је страдала Станика Глигоријевић, али и о наводној афери у фабрици Крушик.
w
Фото: Youtube Prinscreen / Српска напредна странка

Гашић је, говорећи о снимцима, казао да су све четири камере на захтев тужилаштва предате одмах и да је измишљена прича о два минута.

"Јасно се види, чак је МУП гледао и камере са бензинске пумпе, када се види да Зоран Бабић улази на задња врата са десне стране, временски је све апсолутно тачно, али је лепо да се измисли прича о два минута", рекао је Гашић.

Министар је навео да се види и возач Зорана Бабића који је осуђен, како излази из аута, а такође се види како износе и њега и Станику Глигоријевић.

"Добро људи шта је проблем са овим? Будите фер, па реците. Кажу, неко је нешто мењао? Ево, ја вас позивам дођите да видимо са експертима И ИТ стручњацима, да видимо да ли је неко у Путевима Србије могао да промени било шта", рекао је Гашић.

Како је истакао, одговорно тврди да се ништа не може пронаћи.

Гашић се осврнуо и на спекулације у вези са Крушиком, рекавши да су БИА, МУП и Тужилаштво за организовани криминал заједно били у Радној групи, као и да је урађена комплетна анализа Крушика.

"И малопре је неко од народних посланика рекао нама су индустријском шпијунажом изашли подаци из Крушика, а нисмо установили неправилности. Да ли је било оца бившег министра полиције као посредника у нечему? Па И то вам каже у тим књигама, али злоупотреба на штету Крушика, на штету државе нема", констатовао је Гашић.

Када је реч о запосленом Крушика који је остао без посла, Гашић је рекао да је ухапшен због доказане индустријске шпијунаже, а све у корист наменске индустрије Бугарске.

"Сетите се тада да је изашла прича како Србија продаје оружје Украјини и нико није рекао, извините, није тачно, али зато су милијарде отишле Бугарској наменској индустрији”, рекао је Гашић.

EUR/RSD 117.0371
Најновије вести