Данило Вучић на Сајму, опет коментари на мрежама

БЕОГРАД: Данило Вучић, син председника Србије, упућен је са Инфективне клинике, где је од 8. априла лечен од Цовид 19, у привремену болницу на београдском сајму, што је, као и када је хоспитализован, изазвало коментаре на твитеру, у којима се у ствари поново тражи "длака у јајету" Александру Вучићу.
1
Фото: screenshot

Тако је Ана Новаковић, новинар БИРН-а, поред осталог, написала: "Какав црни сајам! Мајку му, па ваљда макар због неке безбедности син председника не иде на сајам”.

Председница владе Ана Брнабић узвратила је речима да "овакво лицемерје, овакво лудило" није виђено ни у овој земљи, вероватно ни шире, истичући да реагује као обичан човек, грађанин.

“Не као председница владе, већ као обичан човек, грађанин ове земље, људски морам да кажем: овакво лицемерје, овакво лудило, ово заиста у овој земљи, а вероватно ни шире, никада није виђено. Ево, ставили сте тачку на све расправе по објективности, професионалности и непристрасности. Браво., написала је Брнабић.

На твит Новаковић реаговао је и министар Ивица Дачић, који указује да су "од короне гори они који желе да политички профитирају на пандемији" и да се играју људским животима.

"Нико се не брине о здрављу и безбедности Данила Вучића, већ свако гледа да оствари неки политички поен", каже министар Дачић реагујући на твит Новаковић.

"То су процедуре које се односе на све. Ту се нико не брине за здрављење Вучића, ни било кога другог. Ту свако гледа да има неки политички поен", рекао је Дачић за ТВ Пинк. Заменик градоначелника Београда Горан Весић твит Новаковић сматра "жалосним и циничним "спрдањем са здравственим стањем сина председника Републике", додајући да политичким опонентима Вучића није ни стало до здравственог стања његовог сина, већ користе то за нападе на Вучића.

"Да лицемерју Ђиласових новинара нема краја показала је данас Ана Новаковић из БИРН-а примитивним и вулгарним нападом на Данила Вучића, председниковог сина који је у поступку лечења од вируса Цовид 19 пребачен у болницу на Београдском сајму", написао је Весић на Твитеру.

 

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести