Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

У ТИГАЊ У КОМЕ СЕ ПРЖИ РИБА ДОДАЈТЕ САМО ЈЕДАН САСТОЈАК Непријатни мириси нестају, а укус је фантастичан

19.12.2024. 16:29 16:39
Пише:
риба
Фото: Youtube/Телевизија Храм

Трик злата вредан, да специјалитет буде и мирисно савршен

Рибу није тешко припремити било да сте љубитељ морске или речне рибе.

Такође, код нас свежа риба није толико честа, па ако користите смрзнуте филете или целу рибу само је правилно одмрзните пре употребе.

А сада долазимо и до трика за пржење.

Већ смо нагласили да је риба једноставна за припрему, али може да се деси да буде жилава или да има непријатан мирис или укус. Ако желите да будете сигурни да ће увек испасти савршено морате да додате једну намирницу у тигањ.

У тигањ сипајте 100-125 мл млека, па када се мало загреје додајте рибу. Пржење у млеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово речне рибе.

Ако припремате посно јело, можете користити посну врсту млека попут бадемовог.

Крстарица

Извор:
Крстарица
Пише:
Пошаљите коментар
САВРШЕНА РИБА НА МАНАСТИРСКИ НАЧИН Здраво јело које се буквално топи у устима
риба

САВРШЕНА РИБА НА МАНАСТИРСКИ НАЧИН Здраво јело које се буквално топи у устима

09.12.2024. 19:31 20:02