broken clouds
16°C
31.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0266
usd
107.8189
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДА ВАМ ТЕСТО ПОРАСТЕ КАО ЛУДО Додајте само једну кашику овог и никада га више нећете правити другачије

31.10.2024. 16:47 16:57
Пише:
тесто
Фото: pexels

Тајни састојак да тесто сваки пут успе, а хлебови и кифлице буду никад лепши.

Додајте кашику јабуковог сирћета у свако тесто. Тесто ће боље да нарасте, додаје на укусу, а здраво је.

Потребно је да намирнице буду свеже

Користите свеж квасац и брашно.

Састојци собне температуре

Користите путер и јаја собне температуре.

Немојте да претерујете са прашком за пециво

Тесто стављајте у већ загрејану рерну

Пустите 10 до 15 минута од када се рерна загреје, па тек онда убаците тесто.

Извор:
Ало.рс
Аутор:
Пошаљите коментар