overcast clouds
12°C
24.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0601
usd
108.4794
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДА ЛИ СЕ У ВАШЕМ ДАТУМУ РОЂЕЊА ПОНАВЉАЈУ ЦИФРЕ Обратите пажњу, можда вас чека право богатство

24.10.2024. 18:41 18:51
Пише:
број
Фото: Ilustracija pixabay

Нумерологија је наука која се бави магичним својствима бројева у нашим животима, а према њеним законитостима, ништа се не дешава случајно.

 Ако желимо да откријемо шта нам може рећи о нашим животима, све што треба да урадимо је да обратимо пажњу на датум рођења.
Шта открива ваш датум рођења? Обратите пажњу на поновљене бројеве.

Нумерологија може много рећи о нашој личности и животу. Обично се фокусирамо на један нумеролошки број који нас дефинише. Међутим, испоставило се да није он једино важан. Посебну пажњу вреди обратити на понављање бројева. Они такође носе поруку која нам може бити важна. Ако сте приметили да се исти број појављује неколико пута у вашем датуму рођења, то је знак да вреди открити његову поруку.

Шта значи ако се у вашем датуму рођења понавља:

Број 1
Поновљен број 1 у датуму рођења указује на таленат за стварање заједнице. Проналазите испуњење окружени породицом, пријатељима и вољеним особама. Лако успостављате контакте и лако се сналазите на новим местима. Можете створити дом где год да живите.

Број 2
Ако се број 2 понавља у вашем датуму рођења, то значи да сте изузетно осетљиви. Одлични сте у читању емоција и способни сте да се носите са њима. Ви сте веома емпатична особа и можете емоционално да допрете до скоро свакога. Можда ћете приметити да људи воле да вам говоре своје тајне и да вам се често отварају.

Број 3
Број 3 у датуму рођења разликује људе који су предодређени за успех. Они могу да верују у своје снове и праве нереалне планове и све ће се остварити. Чак и ако гаје сумњу или недостатак вере у своје поступке, пре или касније ће њихови поступци уродити плодом. Због тога се сматра да поновљени број 3 има моћно значење.

Број 4
Поновљени број 4 у датуму рођења карактерише индивидуалисте. Такви људи су често оригинални и не воле да праве компромисе. Штавише, одликују их постојаност и дубока вера у своја уверења. Често могу бити погрешно схваћени. Међутим, то им не смета и настављају да раде оно што воле.

Број 5
Када се број 5 понавља у вашем датуму рођења, то значи варијабилност. Природа особе која га има је двострука. То може значити и унутрашњу борбу. Такву особу могу карактерисати промене расположења, проблеми у доношењу одлука, као и честе притужбе на досаду и незадовољство рутином. Међутим, такви људи су отворени према свету, не осуђују и прихватају живот какав јесте. Прилагодљиви су и воле стварност пуну авантура.

Број 6 
Број 6 у датуму рођења означава лепоту. Таква особа може имати привлачан изглед и племениту душу. Други јој се диве, воле да је имају у близини, а понекад јој чак и завиде. Међутим, таква особа може остати непримећена јер је њена лепота често суптилна.

Број 7
У нумерологији је број 7 срећан број. Стога не би требало да буде шокантно да људи који га имају у датуму рођења могу то сматрати добрим знаком. Верује се да су такви људи под заштитом универзума и могу рачунати на своју урођену срећу. Можда примећују да ретко имају несрећу и успешно избегавају непријатне ситуације. Штавише, одликује их значајна харизма, а људи око њих можда воле да буду у њиховој близини.

Број 8 
Број 8 је један од најмоћнијих бројева у нумерологији. Када га окренемо, видећемо знак бесконачности. Људи који га имају у датуму рођења могу рачунати на богатство у свом животу, како материјално тако и духовно. Они привлаче новац и не морају да брину о финансијама. Често су веома вредни и немају проблема са мотивацијом, пише Сенса.мондо.

Број 9 
Број 9 је симбол интелигенције. Ако се понавља у датуму рођења, значи проницљиву особу која воли да стиче знање и истражује свет. Веома је пажљива и ретко нешто пропушта. Такви људи могу да доносе мудре одлуке и лако предвиде последице својих поступака. Они свој успех не граде на срећи, већ на раду и правим изборима.

Извор:
Sensa.mondo
Аутор:
Пошаљите коментар
НУМЕРОЛОГИЈА Израчунајте "број душе" помоћу имена и презимена; Једном је суђен ОГРОМАН успех

НУМЕРОЛОГИЈА Израчунајте "број душе" помоћу имена и презимена; Једном је суђен ОГРОМАН успех

05.05.2024. 09:54 10:08
НУМЕРОЛОГИЈА ОТКРИВА ЗА КИМ ВАМ СРЦЕ ЖУДИ  Четворкама треба традиционалан партнер, а Петице обожавају шармере

НУМЕРОЛОГИЈА ОТКРИВА ЗА КИМ ВАМ СРЦЕ ЖУДИ  Четворкама треба традиционалан партнер, а Петице обожавају шармере

08.02.2024. 15:11 15:30