clear sky
18°C
21.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0275
usd
107.7403
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(ВИДЕО) СТАВИО КЕЦЕЉУ И СТАО ЗА ФРИТЕЗУ Доналд Трамп последњи дан кампање радио у Мекдоналдсу, па поручио: Увек сам желео овде да радим

21.10.2024. 09:58 10:35
Пише:
трамп
Фото: Screenshot YouTube The Times and The Sunday Times

Доналд Трамп је последњих дана предизборне трке за председника Америке у политичку арену увукао Мекдоналдс, једну од најпознатијих америчких компанија, након што је свратио у један од локала ланца брзе хране у Пенсилванији где је заменио сако за кецељу и пржио кромпириће, пише ЦНН.

Он је потом купцима продавао храну, говорећи им да је сам направио њихов оброк.

Пржење помфрита у Мекдоналдсу је посао који је потпредседница Камала Харис рекла да је обављала као млада жена, и од тада је постао средишњи део приче о пореклу средње класе, коју је она учинила кључном као председнички кандидат Демократске странке. Трампова посета ресторану је најновији покушај да посеје сумњу у причу своје противкандидаткиње.

"Тражим посао", рекао је Трамп власнику Мекдоналдса у Фестервил-Тревузу у недељу.

"Увек сам желео да радим у Мекдоналдсу, али никада нисам. Такмичим се са неким ко је рекао да је радио, али се испоставило да је то потпуно лажна прича".

Нејасно је зашто се Трамп ухватио баш за тај детаљ из биографије Камале Харис и рада у Мекдоналдсу, или зашто је ова посета била тако важна током једног од неколико преосталих викенда уочи дана избора. Али у недавним интервјуима, Трамп је указивао да мали детаљ о прошлости његове ривалке не треба олако одбацивати.

Трамп је такође посетио Мекдоналдс на почетку своје председничке кампање, у источној Палестини у Охају, након што је тамо воз који је превозио опасне хемикалије искочио из шина, што је изазвало озбиљну кризу по јавно здравље и животну средину.

Ту се нашалио са женом која ради на каси рекавши јој како боље познаје мени Мекдоналдса од ње, чак и од било ког од запослених.

Иначе, бивши председник је одувек наглашавао свој афинитет према брзој храни из Мекдоналдса.

"Боље ти је да одеш тамо него негде где немаш појма одакле храна долази".

"Мислим да је та храна добра. Мислим да сва та места, Бургер Кинг, Мекдоналдс, могу да живим са тим. Пре неко вече сам јео поховану пилетину из Кентакија. Није најгора ствар на свету", додао је Трамп.

Трампов зет Џаред Кушнер у својој аутобиографији је написао како је знао да се његов таст изборио са ковидом 19 када је затражио своју омиљену поруџбину из Мекдоналда.

"Мекдоналдс Биг мек, филет-о-фиш, помфрит и шејк од ваниле", навео је Кушнер.

dnevnik.rs

Извор:
Дневник
Аутор:
Пошаљите коментар
ТРАМП НАСТАВЉА ДА ШОКИРА: Крај рата можда могућ ако Украјина УСТУПИ ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ

КРАТКА И БРЗА РЕШЕЊА КОД ДОНАЛДА

ТРАМП НАСТАВЉА ДА ШОКИРА: Крај рата можда могућ ако Украјина УСТУПИ ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ

18.10.2024. 20:50 20:56
ПАНАОТОВИЋ НА УНА ТВ: „Српски језик је доминантан у Црној Гори, замислите Харис и Трампа да негирају да говоре енглески“
бојан

ПАНАОТОВИЋ НА УНА ТВ: „Српски језик је доминантан у Црној Гори, замислите Харис и Трампа да негирају да говоре енглески“

18.10.2024. 09:47 09:54
ТРАМП СЕ МЕША У ЕУ РЕГУЛАТИВУ, наговестио да је ВЛАСНИК ЕПЛА НА ЊЕГОВОЈ СТРАНИ

ТРАМП СЕ МЕША У ЕУ РЕГУЛАТИВУ, наговестио да је ВЛАСНИК ЕПЛА НА ЊЕГОВОЈ СТРАНИ

18.10.2024. 07:16 13:21
ТРАМП НАДЕНУО СЕБИ НОВИ НАДИМАК ДА ПРИВУЧЕ ЖЕНЕ! Камала Харис згрожена тим поступком !
afaf

ТРАМП НАДЕНУО СЕБИ НОВИ НАДИМАК ДА ПРИВУЧЕ ЖЕНЕ! Камала Харис згрожена тим поступком !

Бивши амерички председник и актуелни кандидат Републиканске странке на предстојећим америчким изборима који ће се одржати 5. новембра 2024. године, Доналд Трамп, прогласио је себе "оцем вантелесне оплодње" након митинга који је одржан у градској већници у Пенсилванији.
16.10.2024. 17:24 17:29