clear sky
22°C
15.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0164
usd
107.4333
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Трендови јесен-зима 2024. Како уредити ентеријер у модерном стилу са Пепком за мало новца?

15.10.2024. 10:59 11:03
Пише:
Пепко
Фото: Промо/ Пепко

Јесен и зима су савршено време да унесете топлу, пријатну атмосферу у свој дом.

Сада наши ентеријери постају права уточишта у којима проводимо све више времена. Како да освежите свој дом у складу са најновијим трендовима, а да притом не уништите свој буџет? Ово се може постићи изненађујуће лако! Представљамо вам најтоплије Трендове јесен/зима 2024 који ће вам помоћи да модерно украсите свој дом за мало новца, користећи производе доступне у Пепку. Да, могуће је! Ево идеја како да промените свој ентеријер по ниској цени, без компромиса у погледу стила.

Трендови дизајна ентеријера јесен/зима 2024 – шта је сада актуелно?

Пре него што почнемо да планирамо куповину, морате знати на које декоративне елементе треба обратити пажњу. Трендови за предстојећу сезону 2024 су и елегантни и функционални.

Ево неколико кључних тема које се појављују у часописима и блоговима о дизајну ентеријера:

Природни материјали – дрвени намештај, платнени јастуци, плетени прибор. Бохо и еколошки стил ни ове јесени нису заборављени!

Боје земље - топле нијансе попут браон, беж, црвене и зелене су савршене за јесењу сезону!

Минимализам - једноставност у форми и функцији и даље влада. Мање је више.

Удобне текстуре - мекана ћебад, крзнени јастуци, плишани пуфови. Hygge сезона је у пуном јеку!

Златни акценти – од елегантних златних свећњака до финих оквира за фотографије. Мало сјаја никад не шкоди, а у јесен и зиму је... чак и препоручљиво!

Пепко
Фото: Промо/ Пепко

Проверите које слике, рамове и зидне декорације је Пепко припремио за вас.

Како уредити свој стан у складу са трендовима јесен-зима 2024?

Сада када имамо визију, време је да пређемо на појединости. Како увести ове трендове без трошења богатства? Ево неколико идеја за модеран и функционалан дизајн ентеријера, које смо преузели директно из Пепцо каталога.

1. Природни материјали - додајте удобност

Нема ништа боље од повратка природи. Дрво, лан, памук – све ово асоцира на топлину и домаћу атмосферу. Пепко нуди широк спектар додатака инспирисаних природом, као што су дрвени оквири, плетене корпе и платнене завесе. Препорука је додати неколико природних детаља који ćе повећати удобност свакодневног живота.

Довољно је само неколико детаља који ће простору дати потпуно нови карактер. Мале дрвене кутије за накит, лампиони од канапа или бамбуса, или јастуци од еколошких материјала - све то можете пронаћи у Пепку за изненађујуће мало новца. А у исто време, бринете о планети, јер је природни материал такође један од хитова сезоне!

2. Земљане боје – промените палету боја у свом дому

Јесен је савршено време за поигравање са земљаним бојама. Замените стари текстил новим у нијансама цимета, маслинасто зелене или интензивне беж. Пепко нуди обиље украсних јастука, ћебади и завеса у овим тренди бојама. Понекад је довољно променити само неколико детаља да би читав ентеријер пружио потпуно нову енергију.

За оне храбрије нудимо зид у бојама! Неколико лименки у модерним земљаним бојама, мало воље и већ имате нови зид у дневној соби, који ће постати позадина за јесење додатке. Ако се плашите великих промена - покушајте прво да промените боју угла за читање и ефекат би вас могао позитивно изненадити!

3. Минимализам – ред је кључ успеха

Минимализам је и даље водећи тренд који се савршено уклапа у јесење и зимске аранжмане. Чисте, једноставне форме, без непотребних украса - на крају крајева, функционалност се рачуна. Уместо много ситница, изаберите неколико украса у пригушеним бојама. Пепцо нуди широк спектар једноставних, елегантних ваза, рамова и огледала који ćе додати стил без преоптерећења простора.

Минимализам је такође и организација - а шта је боље од лепих и практичних корпи за складиштење? Оне ће вам помоћи да сакријете непотребне ствари и истовремено бити модеран додатак.

4. Удобне текстуре – топле, меке и удобне

Мислим да свако од нас воли удобне вечери са топлим ћебетом. Ове сезоне, текстил меке текстуре је обавезан елемент декорације. Уверите се да ваш дом има дебела, плишана или вунена ћебад и крзнене јастуке. У Пепку ћете пронаћи низ приступачних производа из ове категорије који се савршено уклапају у овај јесењи тренд.

Пепко
Фото: Промо/ Пепко

Питате се како да нагласите хигге у свом стану? Само додајте неколико крзнених јастука, лепо ћебе за софу и мекане тепихе који вас позивају да ходате по њима боси.

5. Златни акценти – додајте мало сјаја

Сваком ентеријеру је потребно мало луксуза, а златни додаци су апсолутни хит за јесен/зиму 2024. То могу бити мањи предмети – свеће и елегантан свећњак или златни оквир за слике. Пепко има широк спектар златних додатака који се савршено уклапају у модеран, али ипак приступачан стил.

Можете почети од детаља – златних огледала, суптилних ваза за комоде, а ако се осећате храбрије – изаберите дизајнерску лампу која ће бити главна тачка ваше дневне собе. Кључ успеха је баланс – не претерујте, већ додајте сјај на најважнија места у кући!

Где тражити инспирацију за куповину? Пепко као модни рај за дом!

Ако мислите да модеран дизајн ентеријера мора да кошта богатство, варате се! Пепко доказује да стилски додаци не морају да униште ваш новчаник. Исплати се редовно посећивати стационарне и онлајн продавнице, где ћете пронаћи најновије колекције инспирисане трендовима сезоне.

Да ли волите да мењате свој дом? Пепко нуди много детаља - од модерног текстила до елегантних додатака који одговарају сваком буџету. Било да је време да промените завесе или додате неколико модерних јастука - у Пепку ћете наћи све што вам је потребно за јефтино стварање топле и пријатне атмосфере.

Сажетак – модеран и економичан стил за јесен-зиму 2024

Не морате да трошите богатство да би ваш стан изгледао елегантно и модерно. Трендови за сезону јесен-зима су савршена комбинација природних материјала, пријатних текстура и суптилних златних акцента. Све што вам је потребно је мало креативности да уредите простор који ће одражавати најновије трендове и истовремено неће наштетити вашем новчанику.

Пепко је место где ћете пронаћи све што вам је потребно - од минималистичких додатака до топлог текстила, све по изузетно приступачним ценама. Направите модеран, топао дом и уживајте у надолазећој јесени и зими у модерном окружењу!

Извор:
Промо
Аутор:
Пошаљите коментар