Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Trendovi jesen-zima 2024. Kako urediti enterijer u modernom stilu sa Pepkom za malo novca?

15.10.2024. 10:59 11:03
Piše:
Пепко
Foto: Promo/ Pepko

Jesen i zima su savršeno vreme da unesete toplu, prijatnu atmosferu u svoj dom.

Sada naši enterijeri postaju prava utočišta u kojima provodimo sve više vremena. Kako da osvežite svoj dom u skladu sa najnovijim trendovima, a da pritom ne uništite svoj budžet? Ovo se može postići iznenađujuće lako! Predstavljamo vam najtoplije Trendove jesen/zima 2024 koji će vam pomoći da moderno ukrasite svoj dom za malo novca, koristeći proizvode dostupne u Pepku. Da, moguće je! Evo ideja kako da promenite svoj enterijer po niskoj ceni, bez kompromisa u pogledu stila.

Trendovi dizajna enterijera jesen/zima 2024 – šta je sada aktuelno?

Pre nego što počnemo da planiramo kupovinu, morate znati na koje dekorativne elemente treba obratiti pažnju. Trendovi za predstojeću sezonu 2024 su i elegantni i funkcionalni.

Evo nekoliko ključnih tema koje se pojavljuju u časopisima i blogovima o dizajnu enterijera:

Prirodni materijali – drveni nameštaj, platneni jastuci, pleteni pribor. Boho i ekološki stil ni ove jeseni nisu zaboravljeni!

Boje zemlje - tople nijanse poput braon, bež, crvene i zelene su savršene za jesenju sezonu!

Minimalizam - jednostavnost u formi i funkciji i dalje vlada. Manje je više.

Udobne teksture - mekana ćebad, krzneni jastuci, plišani pufovi. Hygge sezona je u punom jeku!

Zlatni akcenti – od elegantnih zlatnih svećnjaka do finih okvira za fotografije. Malo sjaja nikad ne škodi, a u jesen i zimu je... čak i preporučljivo!

Пепко
Foto: Promo/ Pepko

Proverite koje slike, ramove i zidne dekoracije je Pepko pripremio za vas.

Kako urediti svoj stan u skladu sa trendovima jesen-zima 2024?

Sada kada imamo viziju, vreme je da pređemo na pojedinosti. Kako uvesti ove trendove bez trošenja bogatstva? Evo nekoliko ideja za moderan i funkcionalan dizajn enterijera, koje smo preuzeli direktno iz Pepco kataloga.

1. Prirodni materijali - dodajte udobnost

Nema ništa bolje od povratka prirodi. Drvo, lan, pamuk – sve ovo asocira na toplinu i domaću atmosferu. Pepko nudi širok spektar dodataka inspirisanih prirodom, kao što su drveni okviri, pletene korpe i platnene zavese. Preporuka je dodati nekoliko prirodnih detalja koji će povećati udobnost svakodnevnog života.

Dovoljno je samo nekoliko detalja koji će prostoru dati potpuno novi karakter. Male drvene kutije za nakit, lampioni od kanapa ili bambusa, ili jastuci od ekoloških materijala - sve to možete pronaći u Pepku za iznenađujuće malo novca. A u isto vreme, brinete o planeti, jer je prirodni material takođe jedan od hitova sezone!

2. Zemljane boje – promenite paletu boja u svom domu

Jesen je savršeno vreme za poigravanje sa zemljanim bojama. Zamenite stari tekstil novim u nijansama cimeta, maslinasto zelene ili intenzivne bež. Pepko nudi obilje ukrasnih jastuka, ćebadi i zavesa u ovim trendi bojama. Ponekad je dovoljno promeniti samo nekoliko detalja da bi čitav enterijer pružio potpuno novu energiju.

Za one hrabrije nudimo zid u bojama! Nekoliko limenki u modernim zemljanim bojama, malo volje i već imate novi zid u dnevnoj sobi, koji će postati pozadina za jesenje dodatke. Ako se plašite velikih promena - pokušajte prvo da promenite boju ugla za čitanje i efekat bi vas mogao pozitivno iznenaditi!

3. Minimalizam – red je ključ uspeha

Minimalizam je i dalje vodeći trend koji se savršeno uklapa u jesenje i zimske aranžmane. Čiste, jednostavne forme, bez nepotrebnih ukrasa - na kraju krajeva, funkcionalnost se računa. Umesto mnogo sitnica, izaberite nekoliko ukrasa u prigušenim bojama. Pepco nudi širok spektar jednostavnih, elegantnih vaza, ramova i ogledala koji će dodati stil bez preopterećenja prostora.

Minimalizam je takođe i organizacija - a šta je bolje od lepih i praktičnih korpi za skladištenje? One će vam pomoći da sakrijete nepotrebne stvari i istovremeno biti moderan dodatak.

4. Udobne teksture – tople, meke i udobne

Mislim da svako od nas voli udobne večeri sa toplim ćebetom. Ove sezone, tekstil meke teksture je obavezan element dekoracije. Uverite se da vaš dom ima debela, plišana ili vunena ćebad i krznene jastuke. U Pepku ćete pronaći niz pristupačnih proizvoda iz ove kategorije koji se savršeno uklapaju u ovaj jesenji trend.

Пепко
Foto: Promo/ Pepko

Pitate se kako da naglasite higge u svom stanu? Samo dodajte nekoliko krznenih jastuka, lepo ćebe za sofu i mekane tepihe koji vas pozivaju da hodate po njima bosi.

5. Zlatni akcenti – dodajte malo sjaja

Svakom enterijeru je potrebno malo luksuza, a zlatni dodaci su apsolutni hit za jesen/zimu 2024. To mogu biti manji predmeti – sveće i elegantan svećnjak ili zlatni okvir za slike. Pepko ima širok spektar zlatnih dodataka koji se savršeno uklapaju u moderan, ali ipak pristupačan stil.

Možete početi od detalja – zlatnih ogledala, suptilnih vaza za komode, a ako se osećate hrabrije – izaberite dizajnersku lampu koja će biti glavna tačka vaše dnevne sobe. Ključ uspeha je balans – ne preterujte, već dodajte sjaj na najvažnija mesta u kući!

Gde tražiti inspiraciju za kupovinu? Pepko kao modni raj za dom!

Ako mislite da moderan dizajn enterijera mora da košta bogatstvo, varate se! Pepko dokazuje da stilski dodaci ne moraju da unište vaš novčanik. Isplati se redovno posećivati stacionarne i onlajn prodavnice, gde ćete pronaći najnovije kolekcije inspirisane trendovima sezone.

Da li volite da menjate svoj dom? Pepko nudi mnogo detalja - od modernog tekstila do elegantnih dodataka koji odgovaraju svakom budžetu. Bilo da je vreme da promenite zavese ili dodate nekoliko modernih jastuka - u Pepku ćete naći sve što vam je potrebno za jeftino stvaranje tople i prijatne atmosfere.

Sažetak – moderan i ekonomičan stil za jesen-zimu 2024

Ne morate da trošite bogatstvo da bi vaš stan izgledao elegantno i moderno. Trendovi za sezonu jesen-zima su savršena kombinacija prirodnih materijala, prijatnih tekstura i suptilnih zlatnih akcenta. Sve što vam je potrebno je malo kreativnosti da uredite prostor koji će odražavati najnovije trendove i istovremeno neće naštetiti vašem novčaniku.

Pepko je mesto gde ćete pronaći sve što vam je potrebno - od minimalističkih dodataka do toplog tekstila, sve po izuzetno pristupačnim cenama. Napravite moderan, topao dom i uživajte u nadolazećoj jeseni i zimi u modernom okruženju!

Izvor:
Promo
Autor:
Pošaljite komentar