ОВО СИГУРНО УСПЕВА
ГЕНИЈАЛАН ТРИК! Једноставан начин ДА БЕЗ МУКЕ држите кинеске штапиће и притом уживате у азијској кухињи КАО НИКАД ПРЕ
Познато је да се сва јела кинеске кухиње конзумирају са штапићима, па ако одлучите да посетите неки кинески ресторан и уживате у азијским специјалитетима, то може бити прави изазов.
Многи Срби муче муку са коришћењем кинеских штапића. Колико год покушавали некима никако не полази за руком да науче правилно да их држе. Зато је водитељка емисије "Домаћица" Тијана Гојковић показала један феноменалан трик како да без имало муке држите штапиће.
Емисија Домаћица се на Блиц телевизији емитује сваког радног дана од 15х, а поред водитељке Тијане ту су и сјајни гости који откривају своје рецепте, кулинарске трикове, али и занимљивије приче из живота.
Тијана је узела једну салвету и два кинеска штапића за јело које је поставила усправно и онда је тако вртела штапиће. Када их је подигла пресавила је штапиће. Цака је толико генијална да је одмах без имало муке могла руковати штапићима и уживати у сјајним укусима из кинеске кухиње.