broken clouds
22°C
25.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0917
usd
104.5929
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(ФОТО) ОДБОЈКАШКИ КЛУБ ВОЈВОДИНА ПРЕДСТАВИО ТИМ ЗА НОВУ СЕЗОНУ: Црвено-бели промовисали младост и квалитет за будућност

23.09.2024. 21:36 21:54
Пише:
odbojka
Извор: С. Шушњевић

Фокус ће бити на развоју играча.

Одбојкашки клуб Војводина је у понедељак увече у Бекли сали Музичке школе „Исидор Бајић“ представио тим за нову сезону. 

На традиционалној манифестацији коју црвено-бели уприличе сваке године представљени су играчи и стручни штаб који ће се трудити да оствари зацртане циљеве. 

Пред бројним званицама, некадашњим играчима и функционерима новосадског великана, представника Града Новог Сада и Спортског друштва „Војводина“ и бројних пријатеља, црвено-бели су поручили да ће акценат бити на напретку младог тима. 

odbojka
Извор: С. Шушњевић

– Одбојкашки клуб Војводина је синоном за Нови Сад и наш тим и ове сезоне има циљ да настави с победама и трофејима – рекао је председник ОК Војводина Ненад Новаковић. –Већина играча су и прошле сезоне били у првом тиму, напредовали су и очекујемо да сада будемо бољи. Овај први тим настао је из наших млађих категорија и надам се да ће играчи оправдати поверење, а ми смо ту да их подржимо и верујемо у њих. 

Очекује нас много такмичарских изазова, пред свима нама је пуно рада и млад тим, па морамо бити стрпљиви и веровати у њега. На терен увек излазимо да победимо и сигуран сам да ћемо већ у суботу напасти пехар Суперкупа (спортски директор Ђорђе Ђурић) 

Генерални директор ОК Војводина Никола Салатић нагласио је важност помоћи Града Новог Сада, градоначелника Милана Ђурића и бившег градоначелника Милоша Вучевића, као и Тање Медвед која наставља ову причу као члан Градског већа за спорт и омладину. Захвалност иде и на адресу Спортског друштва „Војводина“, спонзора Енерготехна Јужна Бачка на челу са Драгољубом Збиљићем. 

– Циљеви су увек високи и очекивања од ове екипе су велика – истакао је Никола Салатић. – Ово је тим који ће бити заједно три до пет година и пратимо развој и сазревања играча, а сигурно да ће то пратити и јавност јер без ове деце одбојка у будућности сигурно неће постојати. Ми смо сви овде да подржимо екипу, у финансијском и моралном смислу. Мислим да нам треба још спонзора и пријатеља да бисмо подржали ове младе играче јер они то заслужују, имају квалитета, потенцијала и жеље за радом и стручни штаб који ће их водити и сигурно ће сваки месец напредовати. Промоција ОК Војводина су младост, будућност и квалитет. 

odbojka
Извор: С. Шушњевић

Прошле сезоне Војводина је освојила Куп Србије и Суперкуп. 

– Сада имамо веома млад тим и дефинитивно ће фокус бити на развоју младих играча. Не можемо да обећамо трофеје, али обећавамо да ћемо бити вредни и дати све од себе да снове претворимо у јаву – поручио је шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић. 

odbojka
Извор: С. Шушњевић

Јованчевић: Успешна сезона нису само трофеји

Генерални секретар Спортског друштва „Војводина“ Александар Јованчевић у име председника Драгољуба Збиљића, који није могао да присуствује промоцији, пожелео је одбојкашком колективу успешну сезону.  

– Одбојкашки клуб Војводина је један од оснивача Спортског друштва и најтрофејнији клуб који нас је навикао на пехаре и размазио. Овом расаднику репрезентативаца желим успешну сезону, а то не значи да је успешна само ако се освајају трофеји, него и ако се праве добри играчи, тренери и људи – рекао је Јованчевић. 

odbojka
Извор: С. Шушњевић

Тања Медвед: На подршку Града Новог Сада увек може да се рачуна

Чланица Градског већа за спорт и омладину Тања Медвед поздравила је најпре иницијативу ОК Војводина да почне и са академијом за девојчице, а потом додала да ће подршку од града увек имати клуб и СД „Војводина“.  

– Имати могућност да у свом граду, у једном клубу имате транзицију кроз све узрасне категорије, од првих корака до сениорског тима, па и да постанете репрезентативци из свог клуба, је заиста неприкосновено. Привилегија је имати овакве услове и подршку људи у клубу, спонзора, Спортског друштва „Војводина“. Желим да вам одам признање за све што радите и за мене просек година ваше сениорске екипе говори уствари шта радите, а то је да стварате играче, људе и репрезентативце – поручила је Тања Медвед. 

odbojka
Извор: С. Шушњевић

Састав првог тима 

1 (број на дресу) Немања Антуновић, средњи блокер 

2 Вук Недић, либеро 

3 Јован Перовић, примач 

4 Вук Кулпинац, примач 

5 Матија Милановић, дизач 

6 Стефан Марић, дизач 

7 Стефан Негић, либеро 

9 Данило Елезовић, примач 

11 капитен Жарко Убипарип, примач 

12 Урош Мишковић, либеро 

13 Бранко Копитић, коректор 

14 Лука Станковић, коректор 

15 Стефан Кокеза, блокер

18 Андреј Алексић, блокер 

20 Филип Савовски, блокер 

К. Бугарски

Извор:
Дневник
Аутор:
Пошаљите коментар
ЗАВРШЕН 15. МЕМОРИЈАЛ ВЕЛИКАНА: Добра припрема за одбојкаше Војводине, пехар Левском
odbojka

ЗАВРШЕН 15. МЕМОРИЈАЛ ВЕЛИКАНА: Добра припрема за одбојкаше Војводине, пехар Левском

22.09.2024. 13:34 13:38
ЖАРКУ УБИПАРИПУ КАПИТЕНСКА ТРАКА ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА ВОЈВОДИНА: Спреман за посао и одрицање
odbojka

ЖАРКУ УБИПАРИПУ КАПИТЕНСКА ТРАКА ОДБОЈКАШКОГ КЛУБА ВОЈВОДИНА: Спреман за посао и одрицање

20.09.2024. 10:28 10:31