light rain
23°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЗВЕЗДЕ СПРЕМАЈУ ИЗНЕНАЂЕЊЕ

ХОРОСКОП ЗА ДРУГУ ПОЛОВИНУ СЕПТЕМБРА 2024. Свима предстоје велике прмене, зодијак изазива на акцију РЕЗУЛТАТ ЗАВИСИ ОД ВАШЕГ ЗНАКА

16.09.2024. 11:29 11:34
Пише:
Извор: Pixabay.com / dnevnik.rs

Месечни хороскоп за септембар 2024. године донео је брзе промене многим знацима хороскопа.

Било да је реч о каријери, љубави или личном развоју, звезде су у остатку месеца припремиле изненађења за свакога. Пронађите свој знак и погледајте каква астролошка прогноза вас чека

ОВАН

Септембар вас изазива да преиспитате своје приоритете, посебно у погледу здравља и породичног живота. Односи у вашем животу постају све интензивнији, а крајем месеца осетићете, више него икада, потребу за равнотежом. 

БИК

За вас, друга половина септембра биће време веза, дубљих него икада. Пријатељства и породични односи добиће нову димензију. То је савршен тренутак да изразите своја осећања и да разјасните све неспоразуме. Професионално, имаћете прилику да доносите важне одлуке, па верујте својој интуицији. Крајем месеца добићете неочекивану прилику за бољу зараду.

БЛИЗАНЦИ

Остатак септембра доноси вам доста динамике и брзих промена. Професионално, имаћете много пројеката који ће вас максимално ангажовати, али то ће вам донети и задовољство. Комуникација је кључ вашег успеха, па користите своје вештине да отворите врата и успоставите нове везе. 

РАК

Двоцифрени датуми у септембру вас изазивају да редефинишете начин на који комуницирате. То је добро време за интроспекцију и да доведете своје мисли у ред. Ако осећате да вас неке везе спутавају, немојте се плашити да предузмете мере и заштитите свој лични простор. 

ЛАВ

За вас, крај месеца представља експанзију! Пуни сте енергије и спремни сте да постигнете своје циљеве. У каријери имате прилику да се докажете, па немојте оклевати да будете примећени. Друштвени односи биће једнако важни, па искористите сваку прилику да проширите круг познанстава. У љубави вас чекају страствени и романтични тренуци, али пазите да не занемарите партнерове потребе. 

ДЕВИЦА

Звезде су вам наклоњене! Ако сте имали планове, сада је време да их спроведете у дело. Осећаћете се организованије и одлучније него икада, што ће вам донети успех у свему што радите. На личном нивоу, желећете да проводите више времена са својим вољенима и да ојачате своје односе. Ако сте сами, неко из прошлости би могао поново да се појави. 

ВАГА

Крај овог месеца вам доноси равнотежу и хармонију која вам је потребна. Ви сте центар пажње, а ваш природни шарм вам помаже да привучете људе и прилике. Добар је тренутак за доношење важних одлука, било да се ради о пријатељству или љубави. Професионално, имаћете прилику да заблистате у важном пројекту, а добићете и награду. 

ШКОРПИЈА

Септембар 2024. вам доноси изазове који ће вас подстаћи да преиспитате себе. Можда се ради о послу или личним односима, али осећаћете да морате да промените нешто, да бисте кренули напред. Иако нисте вешти у компромисима, открићете да је понекад потребно да се прилагодите да бисте добили оно што желите. У љубави могу да настану тензије. 

СТРЕЛАЦ

За вас ће друга половина септембра бити време пуно авантура. Било да се ради о путовању, новим искуствима или променама на послу, осећаћете се као да сте у центру акције. Иако је ваш ентузијазам заразан, пазите где усмеравате своје напоре. 

ЈАРАЦ

Будите флексибилнији и отворенији за промене. Иако сте навикли да све планирате, звезде вас подстичу да пустите да се ствари одвијају природним путем. Професионално, можете да добијете неочекиване прилике које ће променити правац ваше каријере. 

ВОДОЛИЈА

Остатак септембра вас позива да се бавите ресурсима које имате и трансформацијом коју желите у свом животу. Односи постају дубљи, а ви научите да боље изражавате своја осећања. 

РИБЕ

За вас је септембар месец исцељења и трансформације. Више ћете се фокусирати на себе и своје емоционалне потребе. То је савршено време да размислите о односима у вашем животу и да одлучите шта заиста желите.

Извор:
Dnevnik.rs, Mondo.rs
Аутор:
Пошаљите коментар
ДНЕВНИ ХОРОСКОП Стрелцу је толеранција поприлично лоша, Рака очекује много посла

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Стрелцу је толеранција поприлично лоша, Рака очекује много посла

16.09.2024. 02:03 02:03
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Лавови улазе у ЕМОТИВНУ ВЕЗУ, Водолије очекује ПОСЛОВНИ УСПЕХ, а ево ком знаку се ОСТВАРУЈУ СНОВИ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Лавови улазе у ЕМОТИВНУ ВЕЗУ, Водолије очекује ПОСЛОВНИ УСПЕХ, а ево ком знаку се ОСТВАРУЈУ СНОВИ

15.09.2024. 13:05 13:05