overcast clouds
15°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ИСТИНА О АЛЕНУ ДЕЛОНУ! Миломир Марић открио све о УБИСТВИМА СТЕВИЦЕ И МИЛОША

22.08.2024. 13:59 14:03
Пише:
Извор: Youtube Printscreen

Никад испричани детаљи о двојици Срба који су неславно завршили и афери "Марковић-Милошевић-Делон".

Одлазак чувеног глумца Алена Делона (89) потресао је светску јавност. Протеклих дана смрт чувеног француског глумца тема је број један, како у страним тако и у домаћим медијима, посебно зато што је његов живот пратио низ тајни и контроверзи.

Баш о тим тајнама говори за Српски телеграф и портал Републику човек чије је средње име тајна, с обзиром на то о којим људима их и колико зна.

Познати новинар Миломир Марић открио је за портал Blic.rs до сада непознате детаље, посебно када је реч о некадашњем Делоновом телохранитељу Србину Стевану Марковићу, који је убијен и раскомадан, а чија смрт је и дан-данас под велом мистерије.

Поред Марковића, неизоставна је свакако и прича о Милошу Милошевићу, нашем глумцу који је међу првима с ових простора закорачио у Холивуд, а који је, иначе, био близак пријатељ управо с Аленом Делоном.

Лумповање са француском елитом

- Слободно могу да кажем да је несрећа нашег народа управо кренула шездесетих и седамдесетих година, када су наши момци помислили да могу да буду краљеви Европе. Када говоримо конкретно о овом случају, једно је јасно: да нису били избори у Француској и да тадашњи председнички кандидат Жорж Помпиду није био укључен у целу причу, вероватно ништа од тога не би ни било. Нико се не би интересовао за раскалашан живот његове супруге, чувене Клод. Наши момци Стеван Марковић и Милош Милошевић нашли су се у целој причи. Млади, пуни ентузијазма, мислили су да могу да покоре Европу. Управо то је био један од разлога што су се укључили у сам крем тог европског друштва, где су касније лумповали, дружили се и проводили са свим тим познатим женама, чиме су се и хвалили. Међу тим женама је била и супруга тадашњег председничког кандидата Француске Жоржа Помпида - почиње причу Марић, који је, иначе, и аутор чувеног серијала "Лепи и мртви", у ком је у 15 епизода документарне серије све објашњено.

Пребили чувеног Жан-Пол Сартра

Била је једна чувена кафана у Паризу, где се окупљала сама елита француског друштва, прича Марић.

- Ту је често седео чувени француски филозоф Жан-Пол Сартр. Чувени двојац Марковић-Милошевић је ту једном приликом упао и ишамарао филозофа, а када су их питали зашто су то урадили, они су рекли да је он мали, дебео и паметан, да је све што они нису јер су они велики, лепи и глупи. Њима је заправо засметало што он као такав привлачи пажњу јавности, стално је на телевизији, док на њих нико не обраћа пажњу - наводи Марић.

Када је реч о познанству Алена Делона с Милошевићем и Марковићем, Марић открива како је све почело.

- Делон је тада боравио у Србији, у Београду, снимао се филм "Марко Поло". Када је Милошевић чуо да је Делон у Србији, он је организовао једну групу момака да га пребију испред тада чувеног клуба "Мажестик", а с друге стране је организовао другу групу, која га је наводно одбранила. Тако су се упознали и тако је кренула њихова прича - открива Марић и додаје:

- Након тога Милошевић одлази у Холивуд, где је био шест месеци, тада је почело снимање филма "Пад Римског царства". Он је правио чуда по Холивуду. Препричавао је како је тамо бивао с многим познатим глумицама и женама. Имао је у Холивуду један ресторан који су држали наши људи, звао се "Адриатик", причала ми је једном власница ресторана, када је Милошевић дошао на једну од тих вечера, на којој је, између осталог, била и глумица Елизабет Тејлор. Он је само рекао како ће она кад дође да се напије и како ће он спавати с њом. И заиста је био такав. Био је убеђен да је лепши од Делона, веровао је да ће успети, да ће постати много јаче и познатије име од француског глумца. Био је пун себе.

Завршили убијени

Марић наводи да је управо Милошевић упознао Делона и Марковића.

- У том периоду, док је он боравио у Холивуду, његов пријатељ из Србије Стеван Марковић бива ухапшен у Француској, где је у затвору завршио због неке пљачке у Бриселу. Милошевић је тада позвао Делона и замолио га да избави Марковића из затвора, што је овај и учинио. Тако је почело познанство Делона и Марковића, који му касније постаје телохранитељ. Тада долази период када су се наши момци осилили, уверени да могу да покоре светски и европски асфалт. Нажалост, завршавају неславно. Марковићево тело је пронађено на сметлишту, с одсеченим полним органом, који су му приликом убиства ставили у уста. С друге стране, Милошевић је такође завршио неславно. Пронађен је у локви крви, у купатилу, заједно са тадашњом партнерком Барбаром Руни, која је била супруга чувеног холивудског глумца Микија Рунија - испричао је познати новинар.

Марић наводи да цела ова прича треба да служи као поука свим нашим момцима који мисле да могу све.

- Чињеница је да тај велики свет никоме не прашта, те ако помисле да могу да стану изнад њих, треба да се сете ових момака и тога како су завршили.

Republika.rs/Blic.rs

Аутор:
Пошаљите коментар