light rain
17°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0602
usd
105.2321
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Стрелчеви праве ПЛАНОВЕ ЗА БУДУЋНОСТ, Девице у љубави БЛИСТАЈУ, а  ево који знак ће доживети ПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

18.08.2024. 11:00 13:49
Пише:
Извор: pixabay.com / dnevnik.rs

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 18. до 24. августа

Ован: Не би требало бити већих проблема на пословном плану. Могућа је појачана нервоза, али многи заиста могу да се опусте и немају разлога да се стресирају. Ви једноставно блистате у овој седмици. Многи су започели заједнички живот, код неких је дошло до проширења породице у prеthodnom периоду, па уживајте у новонасталим околностима које ће тек донети позитивна дешавања. Слободни, могуће враћање бивших љубави, али будите мудри при својим потезима. Лагане шетње ће вам пријати.

 

Бик: Код вас је аспектовано поље повољних гласова и вести, тако је могуће да добијете неки глас на који сте дуго чекали, а тиче се вашег радног места или саме каријере. Свакако задовољство неће изостати и финансије ће бити солидне. Обратите само пажњу на папирологију када су послови у вези са саобраћајем у питању. На љубавном сегменту могући су контакти са старим љубавима или неки леп позитиван глас. Заузети, мања напетост крајем недеље. Опрез на крвни притисак.

 

Близанци: Није време за промене, подвуците црту и сагледајте реално докле сте стигли. Ако сте задовољни оним што видите, можете да се опустите и неке нове подухвате оставите за септембар. Занемарите мање несугласице на послу и појачану нервозу. На љубавном

сегменту лепа комуникација, краћи путеви, али и улазак у тајне везе. Заузети, благи опрез у комуникацији са партнером. Заобићи ћете проблеме ако будете смирени у говору. Појачана нервоза и благи пад енергије, када је психа у питању.

 

Рак: Одлична недеља за вас по питању каријере, али и ваших амбиција. Само будите опрезни у потрошњи новца, као и код позајмљивања новца, избегните то ако је могуће. Свакако су могући ситнији приливи новца, али и издаци. Одлична недеља за нова познанства, занимљиву комуникацију и преписке које могу бити лепа увертира. А могуће је да неко из прошлости пожели да вас чује. Срећно и опрезно. Заузети, безбрижан период код вас. Опрез на исхрану, не враћајте се старим лошим навикама.

 

Лав: Покрећу се пројекти одраније код неких. Свакако битне промене нису пожељне, осим ако дуго не чекате на њих. Могућ добитак веће суме новца, али немојте да вас изненади ако дође до неких компликација у вези са истим. Леп период за љубавне односе и емоције генерално. Враћање бивших и код вас је аспектовано, али ви одлучите да ли је то паметно. Заузети, без битних промена, позитивна дешавања, посебно ако радите на заједничким плановима. Благи опрез на дигестивни тракт.

 

Девица: Лепи аспекти на небу за вас, само останите стрпљиви. Немојте правити промене у овом периоду, јер могу бити лоше на дужи временски период. Немојте узимати новац на зајам, „стисните се” и сачекајте да зарадите то за шта вам треба. На љубавном сегменту блистате и пуни сте оптимизма. Млађи припадници знала могу ући у лепу емотивну везу. Само опрез крајем недеље ако сте у вези или браку. Може доћи до неспоразума и љубоморе. Без већих здравствених тегоба. Опрез од инфекција.

 

Вага: Без бриге на пословном сегменту. Једино на шта треба да обратите пажњу јесу мањи проблеми и несугласице са вама блиским људима. Останите доследни и не дозволите да вас било ко пољуља и утиче на ваш став. На љубавном сегменту доста флерта, остварићете нове контакте, али доћи ће до поновних сусрета са бившим пријатељима и љубавним партнерима. Слушајте своју интиуцију! Заузети, код вас су размирице наглашене. Могући проблеми са кардиоваскуларним системом.

 

Шкорпија: Могуће су промене половином недеље кроз радно место. Крајње је време да добро размислите о свему и кренете напред, остављајући све препреке иза себе. Не анализирајте прошлост, јер баш никаквог закључка нема. Ви нисте могли да утичете на многа дешавања. Може долазити и до наглих промена расположења. Доста изненађења и повољних тренутака у љубави. Уследиће и нова познанства. Заузети, избегавајте улазак у тајне везе. Више одмора ће вам пријати. Појава хроничних тегоба.

 

Стрелац: Време је да направите добре планове за своју будућност. Размислите о новим понудама или ту где сте да ли треба нешто радикалније мењати. Када сте ви у питању, задовољство неће изостати на пословном пољу. На љубавном сегменту могуће су авантуре и враћање у прошлост. Код неких у живот може ући занимљива особа везана за пут или коју познајете преко радног места. Заузети, вољена особа може имати драстичне промене расположења. Опрез на стомачне тегобе.

 

Јарац: Време у ком можете имати јаснију слику о вашим идејама, а које се кроз неки дужи временски период могу показати као веома бенефитне. Неки могу кренути на додатну едукацију на којој ће бити веома успешни. Опрез у комуникацији са надређенима, код старијих припадника знака. Код вас, као и код многих, враћање љубави из прошлости или улазак у тајне везе. Заузети, опрез на комуникацију. Ваше речи партнер може да схвати погрешно. Могућност проблема са коштаним системом.

 

Водолија: Могуће су недоумице око наследства или неког туђег новца. На вама је да процените шта желите и у ком смеру треба да се крећете по питању каријере. Разна спонзорства или сарадње су могући, а ви прихватите најбоље одлуке. Враћање старих љубави и поново буђење неких заспалих емоција. Само и ви опрезно при одабиру, јер старо-ново није најбоља опција за вас. Сачекајте право време за добре одлуке и уживајте. Добро се осећате. Алергије и стомачни вирусу су могући.

 

Рибе: Прави је тренутак да у овој седмици застанете и размислите о променама које вам предстоје и које иду вама у прилог. Без обзира на све, задовољство неће изостати. Финансије у порасту. Могућ је код понеких, у зависности од аспеката у наталу, улазак у занимљиву емотивну везу. На старе стазе се не враћајте, могуће су авантуре. Свакако страствен и занимљив период за већину. Опрез на крвне судове, али суштински није тако лош период, када је поље здравља у питању.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Вагама се јавља НЕКО ИЗ ПРОШЛОСТИ, Лавови прикочите са ТРОШКОВИМА, а ево који знак ће планирати да ПРОШИРИ ПОРОДИЦУ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Вагама се јавља НЕКО ИЗ ПРОШЛОСТИ, Лавови прикочите са ТРОШКОВИМА, а ево који знак ће планирати да ПРОШИРИ ПОРОДИЦУ

11.08.2024. 11:00 11:45