overcast clouds
23°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Београђанка прошла КРОЗ ПАКАО у Грчкој: ГОЛУ МЕ ПРЕТРЕСЛИ, преврнули ауто... Српкиња описала ШТА ЈЕ ДОЖИВЕЛА: Ово је за филм!

02.08.2024. 21:08 21:19
Пише:
Извор: p Ilustracija/pixabay.com

Како почне сезона одмора, тако свакодневно имамо прилику да на интернету видимо разне непријатне ситуације које се дешавају људима.

Једни имају проблем са апартманима, други са гужвама, трећи са храном и тако даље... Међутим, ситуација која се догодила Ивани из Београда док је била на одмору у Грчкој је заиста несвакидашња.

Она је своје непријатно искуство препричала у Фејсбук групи "Грчка - група за туристе".

Ево наше искуство из Грчке у којој смо још увек. Одлучили смо да идемо у Солун, на неких седам дана, договорили се са пријатељима и рентали у Бг-у Мерцедес Вито, узели смо преко Аир БнБ стан и једино пријатно искуство које смо доживели је од људи који издају стан, а све друго је за филм, започела је своју причу Ивана.

Како је рекла, стигли су у Солун и сместили се, сутрадан отишли на плажу, увече су прошетали, ни не слутећи да ће следећи дан уследити хорор.

У понедељак ујутру ја одем сама до продавнице и у повратку нисам користила мапе и завршила сам на неком сеоском путу. Гледам где сам, возим полако и спремам се да станем и укључим навигацију, у том тренутку ме зауставља полиција, човек долази до мене ја му дајем документа и он ме пита шта ја ту радим, да сад не разводњавам, понашао се према мени као да сам криминалац, без претеривања. Одвео ме је у станицу и тамо су ме испитивали и проверавали два сата, наставља Ивана.

Њу су убрзо пустили, али је ово био тек почетка онога што ју је чекало.

Када су ме пустили, пошто наравно ја нисам криминалац, ја сам кренула да изађем на неки главни пут, прошла можда 1-2 км и видела кафић, села да попијем кафу, да се расвестим од тога шта ми се десило. Кренем, прођем 400 м, излети бели Nissan џип, неке специјалне јединице, они су ме претресали до мере да сам била потпуно гола. Ауто су преврнули и почели да ми објашњавају да се ауто који возим користи за шверцовање наркотика и миграната, такође да мигранте искључиво шверцују Срби и самим тим ја сам сумњива, иако ништа нико није нашао, иако сам са породицом на одмору и тако, објашњава она и додаје:

"Кад смо се враћали јуче са плаже на мањој градској раскрсници мене удари неки идиот, помери комби два метра са Мини Морисом. Ја сам имала знак Стоп, ал сам већ дубоко била у раскрсници, пошто он није ударио само мене, него и ауто из супротног правца. Долази осигурање прво, па онда полиција, овај што је направио с**ње позвао тату, маму, брата са женом и двоје деце… Ја гледам и не верујем. Нама дете у болници, у којој смо још увек нас две пошто нам беба има 13 месеци, од силине ударца је у седишту ударила главом о страницу истог“.

Она је додала да се грчка полиција према њој све време ужасно понашала.

Количина безобразлука, понижења, деградације је нешто што ја никада, али никада у мом животу нисам доживела. Притом, ја возим 25 година, сваки дан мог живота, радила сам као возач, возила по 1000+ км на одморе, сваке године. Сматрала сам да су Грци пријатељски народ, сматрала сам да су културни и разумни. Ја сам благо речено шокирана потпуно, свиме што се десило. Једина особа из институција која се понашала пристојно и нормално је био педијатар. Што се мене тиче, ово је чист фашизам. Грчка ме је видела сад и не верујем да ће више, закључила је Ивана.

Дневник/Жена Блиц

Аутор:
Пошаљите коментар
Цене БЕЗОБРАЗНО скочиле! Из Грчке стижу ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ ВЕСТИ, туристи у шоку! Сезона је у пуном јеку и то ГРЦИ КОРИСТЕ, а ево који се још ПРОБЛЕМ у међувремену појавио

Цене БЕЗОБРАЗНО скочиле! Из Грчке стижу ЗАБРИЊАВАЈУЋЕ ВЕСТИ, туристи у шоку! Сезона је у пуном јеку и то ГРЦИ КОРИСТЕ, а ево који се још ПРОБЛЕМ у међувремену појавио

01.08.2024. 17:42 17:48