few clouds
14°C
05.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Близанцима космос ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ, Лавови су под великом ПОСЛОВНОМ ПРЕСИЈОМ, а ево ком знаку ће се испунити сви снови

07.07.2024. 11:00 13:02
Пише:
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 7. до 13. јула.

Ован: Доста динамична недеља је пред вама. Посао вам неће тешко пасти. Неки могу планирати одмор или отићи на исти. Финансије добре, али и даље опрез на потрошњу. На љубавном сегменту лепа дешавања. Убрзо, ако сте слободни, многи више то неће бити. Заузети, одлична комуникација и пред вама су велики планови и идеје. Будите доследни и стрпљиви, баш као што сте упорни и партнерове и ваше жеље ће се остварити. Опрез на исхрану, као и на генерално проблеме са желуцем.

Бик: На пословном сегменту без битних промена. Бавићете се приватним стварима и решавати проблеме везане за дом и породицу. Свакако успех вам предстоји и финансије су код вас после неког дужег временског периода стабилне. Искористите ову недељу за љубав и нека ситна задовољства која вас могу винути у најлепше емотивне висине. Стабилизација у везама или браку, ако је у prеthodnom периоду било проблема. Обратите пажњу на кардиоваскуларни систем, као и на проблеме са видом и очима.

Близанци: Добра, али пре свега активна недеља. Могући су битни преговори или промене набоље. На каријерном пољу можете да се опустите, јер ће космос за вас радити све што треба. Могућ је ненадани прилив новца. Када је о љубави реч, још само мало и она је ту. Ове недеље лепа комуникација  дружење и неке значајне речи. Заузети, код вас може долазити до беспотребних сукоба, немојте да планете за ситницу. Несаница и појачана узнемиреност. Опустите се и биће све добро.

Рак: Успешна недеља за вас. Пуни сте енергије и многе ствари код вас се покрећу. Боље финансије убрзо можете да очекујте. Неко ће вам коначно признати да сте били у праву и уважити ваше сугестије. Ако будете стрпљиви и не будете доносили радикалне одлуке и на љубавном сегменту лепа дешавања. Бићете активни, шармантни и само напред. Ускоро стиже онај ко треба! Заузети, опрез када су тајне везе у питању. Узнемиреност и напетост вас могу пратити, може се јавити и бол у пределу леђа.

Лав: Сада сте под великом пословном пресијом. Мање блокаде су могуће и трајаће кратко. Меркур у вашем знаку вам даје полетност и могућност за нове подухвате. Сачекајте ипак да прође ова недеља, па изнесите конкретан план. Отвара се могућност уласка у паралелне везе или ћете размишљати о некоме из прошлости. Заборавите све што вам је задавало бол и уживајте у љубави која је надомак вас. Без већих здравствених тегоба. Опрез на ендокрини систем код неких припадника знака.

Девица: Можете напокон да одахнете, јер вам се позитивне ствари саме намештају. Просто имаћете толики утицај срећних околности да ни сами нећете моћи да поверујете шта се догађа. Могућа је нова понуда за сарадњу. Избегавајте преговоре у првој половини недеље. Када је љубав у питању, ту имајте мало такта, можда потенцијални партнер не воли све одмах отворено да зна. Пустите га да се труди и да вас осваја. Мушка популација може седети на две столице. Могуће главобоље.

Вага: Одличан период за остварење жеља и циљева на пољу каријере. Могућност појачане сарадње са иностранством свима који се баве таквим пословима. Неки могу имати промене или размишљати о промени посла. Свакако недеља без већих потешкоћа кроз посао. Лепо расположење и нова познанства слободнима. Можда вас неко привуче ко не живи близу вас. Заузети, могућност планирања лепог путовања или могу стићи вести о принови. Могуће су пролазне главобоље и проблеми са стомаком.

 

 

Шкорпија: Многе ствари на више сегмената живота крећу узлазном путањом. Коначно, као да сте изашли из тамног периода, па се радујте! Бићете задовољни својим радом и дешавањима. Прилив новаца у овој недељи је могућ. Плените шармом и позитивном енергијом. Добре љубавне прилике су пред вама, па искористите то и уживајте у периоду који долази. Заузети би требало да се посвете мало више партнеру. Појачана нервоза и мањи пад енергије који ћете брзо превазићи. Суштински се добро осећате.

Стрелац: Сам почетак недеље вас мотивише да решите бројне проблеме кад су администрација и правни статуси у питању. Фокус разрешења је на породици, односно потешкоћама око неке некретнине. Од средине недеље расположење вам се поправља. Слободни могу очекивати пријатан глас и лепа дешавања на пољу љубави. Заузети, могућност започињања заједничког живота и доста лепих тренутака. Ако је партнер нечим незадовољан, гледајте да то промените. Јавиће се нервоза и проблеми са желуцем.

Јарац: Покретање нове сарадње са особом с којом сте већ пословали у прошлости. Избегавајте несугласице ако до њих дође и овога пута одиграјте мудрије и играјте на сигурно! Свакако је занимљива недеља пред вама, поготово када је љубав у питању. Отворено вам је поље значајних промена, па уочите шта вам универзум поручује. Некоме се враћа особа везана за прошлост, док другима предстоји битно познанство на веома прометном месту. Заузети, радите на односу. Без већих тегоба.

Водолија: Размишљате о променама. Могући су додатни договори или решавања неких проблема, ако их је било, а који су у вези са неким давно започетим пројектима. Леп период који вам тек долази је свакако на видику. Недеља која означава затишје пред буру, тако бу се могло описати ваше љубавно стање. Сањарење и размишљање о некој особи везаној за прошлост. Неки могу упознати занимљиву особу. Уживајте у лепим тренуцима ако сте заузети. Добро се осећате, можда се јаве проблеми са сном.

Рибе: Бићете задовољни и моћи ћете да уживате и приуштите све што желите, овде мислим на материјалне ствари. Ако код неких буде дошло до мањег преиспитивања, не брините. Ови дани иду вама у прилог и универзум ће вам сам послати неке одговоре. Јавља се могућност уласка у емотивну везу, посебно код млађих припадника знака. Заузети, уживајте крај вољене особе. Покажите да бринете о њој и да вам је стало до њеног мишљења. Енергија вам се враћа. Опрез на осцилације крвног притиска.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

 

Аутор:
Пошаљите коментар