Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizancima kosmos ISPUNJAVA ŽELJE, Lavovi su pod velikom POSLOVNOM PRESIJOM, a evo kom znaku će se ispuniti svi snovi

07.07.2024. 11:00 13:02
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 7. do 13. jula.

Ovan: Dosta dinamična nedelja je pred vama. Posao vam neće teško pasti. Neki mogu planirati odmor ili otići na isti. Finansije dobre, ali i dalje oprez na potrošnju. Na ljubavnom segmentu lepa dešavanja. Ubrzo, ako ste slobodni, mnogi više to neće biti. Zauzeti, odlična komunikacija i pred vama su veliki planovi i ideje. Budite dosledni i strpljivi, baš kao što ste uporni i partnerove i vaše želje će se ostvariti. Oprez na ishranu, kao i na generalno probleme sa želucem.

Bik: Na poslovnom segmentu bez bitnih promena. Bavićete se privatnim stvarima i rešavati probleme vezane za dom i porodicu. Svakako uspeh vam predstoji i finansije su kod vas posle nekog dužeg vremenskog perioda stabilne. Iskoristite ovu nedelju za ljubav i neka sitna zadovoljstva koja vas mogu vinuti u najlepše emotivne visine. Stabilizacija u vezama ili braku, ako je u prethodnom periodu bilo problema. Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, kao i na probleme sa vidom i očima.

Blizanci: Dobra, ali pre svega aktivna nedelja. Mogući su bitni pregovori ili promene nabolje. Na karijernom polju možete da se opustite, jer će kosmos za vas raditi sve što treba. Moguć je nenadani priliv novca. Kada je o ljubavi reč, još samo malo i ona je tu. Ove nedelje lepa komunikacija  druženje i neke značajne reči. Zauzeti, kod vas može dolaziti do bespotrebnih sukoba, nemojte da planete za sitnicu. Nesanica i pojačana uznemirenost. Opustite se i biće sve dobro.

Rak: Uspešna nedelja za vas. Puni ste energije i mnoge stvari kod vas se pokreću. Bolje finansije ubrzo možete da očekujte. Neko će vam konačno priznati da ste bili u pravu i uvažiti vaše sugestije. Ako budete strpljivi i ne budete donosili radikalne odluke i na ljubavnom segmentu lepa dešavanja. Bićete aktivni, šarmantni i samo napred. Uskoro stiže onaj ko treba! Zauzeti, oprez kada su tajne veze u pitanju. Uznemirenost i napetost vas mogu pratiti, može se javiti i bol u predelu leđa.

Lav: Sada ste pod velikom poslovnom presijom. Manje blokade su moguće i trajaće kratko. Merkur u vašem znaku vam daje poletnost i mogućnost za nove poduhvate. Sačekajte ipak da prođe ova nedelja, pa iznesite konkretan plan. Otvara se mogućnost ulaska u paralelne veze ili ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. Zaboravite sve što vam je zadavalo bol i uživajte u ljubavi koja je nadomak vas. Bez većih zdravstvenih tegoba. Oprez na endokrini sistem kod nekih pripadnika znaka.

Devica: Možete napokon da odahnete, jer vam se pozitivne stvari same nameštaju. Prosto imaćete toliki uticaj srećnih okolnosti da ni sami nećete moći da poverujete šta se događa. Moguća je nova ponuda za saradnju. Izbegavajte pregovore u prvoj polovini nedelje. Kada je ljubav u pitanju, tu imajte malo takta, možda potencijalni partner ne voli sve odmah otvoreno da zna. Pustite ga da se trudi i da vas osvaja. Muška populacija može sedeti na dve stolice. Moguće glavobolje.

Vaga: Odličan period za ostvarenje želja i ciljeva na polju karijere. Mogućnost pojačane saradnje sa inostranstvom svima koji se bave takvim poslovima. Neki mogu imati promene ili razmišljati o promeni posla. Svakako nedelja bez većih poteškoća kroz posao. Lepo raspoloženje i nova poznanstva slobodnima. Možda vas neko privuče ko ne živi blizu vas. Zauzeti, mogućnost planiranja lepog putovanja ili mogu stići vesti o prinovi. Moguće su prolazne glavobolje i problemi sa stomakom.

 

 

Škorpija: Mnoge stvari na više segmenata života kreću uzlaznom putanjom. Konačno, kao da ste izašli iz tamnog perioda, pa se radujte! Bićete zadovoljni svojim radom i dešavanjima. Priliv novaca u ovoj nedelji je moguć. Plenite šarmom i pozitivnom energijom. Dobre ljubavne prilike su pred vama, pa iskoristite to i uživajte u periodu koji dolazi. Zauzeti bi trebalo da se posvete malo više partneru. Pojačana nervoza i manji pad energije koji ćete brzo prevazići. Suštinski se dobro osećate.

Strelac: Sam početak nedelje vas motiviše da rešite brojne probleme kad su administracija i pravni statusi u pitanju. Fokus razrešenja je na porodici, odnosno poteškoćama oko neke nekretnine. Od sredine nedelje raspoloženje vam se popravlja. Slobodni mogu očekivati prijatan glas i lepa dešavanja na polju ljubavi. Zauzeti, mogućnost započinjanja zajedničkog života i dosta lepih trenutaka. Ako je partner nečim nezadovoljan, gledajte da to promenite. Javiće se nervoza i problemi sa želucem.

Jarac: Pokretanje nove saradnje sa osobom s kojom ste već poslovali u prošlosti. Izbegavajte nesuglasice ako do njih dođe i ovoga puta odigrajte mudrije i igrajte na sigurno! Svakako je zanimljiva nedelja pred vama, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Otvoreno vam je polje značajnih promena, pa uočite šta vam univerzum poručuje. Nekome se vraća osoba vezana za prošlost, dok drugima predstoji bitno poznanstvo na veoma prometnom mestu. Zauzeti, radite na odnosu. Bez većih tegoba.

Vodolija: Razmišljate o promenama. Mogući su dodatni dogovori ili rešavanja nekih problema, ako ih je bilo, a koji su u vezi sa nekim davno započetim projektima. Lep period koji vam tek dolazi je svakako na vidiku. Nedelja koja označava zatišje pred buru, tako bu se moglo opisati vaše ljubavno stanje. Sanjarenje i razmišljanje o nekoj osobi vezanoj za prošlost. Neki mogu upoznati zanimljivu osobu. Uživajte u lepim trenucima ako ste zauzeti. Dobro se osećate, možda se jave problemi sa snom.

Ribe: Bićete zadovoljni i moći ćete da uživate i priuštite sve što želite, ovde mislim na materijalne stvari. Ako kod nekih bude došlo do manjeg preispitivanja, ne brinite. Ovi dani idu vama u prilog i univerzum će vam sam poslati neke odgovore. Javlja se mogućnost ulaska u emotivnu vezu, posebno kod mlađih pripadnika znaka. Zauzeti, uživajte kraj voljene osobe. Pokažite da brinete o njoj i da vam je stalo do njenog mišljenja. Energija vam se vraća. Oprez na oscilacije krvnog pritiska.

IG: @tvoja_natalna_karta

 

Autor:
Pošaljite komentar