clear sky
15°C
18.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0208
usd
107.8135
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ИЗМЕНА ТРАСЕ ЈГСП ЛИНИЈА Ево куда ће се аутобуси кретати за викенд; Стартује Бициклистичка трка „GRAN FONDO NOVI SAD 2024“

14.06.2024. 11:39 11:44
Пише:
Фото: Дневник/ Слободан Шушњевић

Јавно градско саобраћајно предузеће Нови Сад обавештава грађане да ће због одржавања Бициклистичке трке „ГРАН ФОНДО НОВИ САД 2024“ привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија у суботу и недељу:

Линије 3, 6, 9, 9а, 60, 61, 62, 63, 64, 69 – Привремена измена траса (СУБОТА)

Аутобуси  мењају трасу кретања на следећи начин:

Линија 3

Смер са Детелинаре

Од раскрснице Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси ће скретати десно у Улицу Жарка Зрењанина, затим десно у Улицу Војвођанских бригада, лево у Сутјеску улица, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Варадинског моста и даље ће настављати редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).

Смер из Петроварадина

Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати раво Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, десно у Улицу Жарка Зрењанина, лево на Булевар Михајла Пупина и даље саобраћати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Линија 6

Смер из Адица

Од раскрснице Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси ће скретати десно у Улицу Жарка Зрењанина, затим десно у Улицу Војвођанских бригада, лево у Сутјеска улицу, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Варадинског моста и даље ће настављати редовном трасом (преко Варадинског моста).

Смер са Подбаре

Аутобуси ће од раскрснице Београдског кеја и Трга незнаног јунака саобраћати право Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, десно у Улицу Жарка Зрењанина, лево на Булевар Михајла Пупина и даље настављати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Линије 9, 9А

Смер из Петроварадина

Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом и даље саобраћати редовном трасом.

Смер са Новог насеља

Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, настављати Кејом жртава рације, скретати лево на Трг незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље настављати редовном трасом (преко Варадинског моста).

 

ПОРЕД ПОСТОЈЕЋИХ СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА (ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА) И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈА-МАКСИМА ГОРКОГ (У СМЕРУ КА ВАРАДИНСКОМ МОСТУ).

Линије 60, 61, 62, 63, 64 и 69

Смер из Новог Сада

Од раскрснице Улица Максима Горког и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Улицом Максима Горког, скретати лево на Кеј жртава рације, лево на Трг незнаног јунака до Варадинског моста и даље настављати редовном трасом кретања (преко Варадинског моста).

Смер из места

Аутобуси ће са Варадинског моста скретати десно на Трг незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења и даље саобраћати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.


Линије 1, 3, 4, 6, 8, 9, 9а, 12, 60, 61, 62, 63, 64, 69, 71, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84 – Привремена измена трасе линија (НЕДЕЉА)

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, 16. јуна 2024. године (НЕДЕЉА) привремено ће бити измењене трасе аутобуских линија број  1, 3, 4, 6, 8, 9, 9а, 12, 60, 61, 62, 63, 64 , 69, 71, 76, 77, 78, 79, 80, 81 и 84  у време одржавања бициклистичке трке  „ГРАН ФОНДО НОВИ САД 2024“.

Линије 1, 8

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер са Клисе

Аутобуси ће из Успенске улице скретати десно у Јеврејску улицу, затим лево на Булевар ослобођења, лево на Булевар цара Лазара, десно у Фрушкогорску улицу и даље настављати редовном трасом кретања.

Смер са Лимана

Аутобуси ће из Фрушкогорске улице скретати лево на кружном току на Булевару цара Лазара, десно на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље настављати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА

Линија 3

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер са Детелинаре

Аутобуси од Успенске улице скрећу десно у Јеврејску, затим лево на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, настављају право Београдским кејом, скрећу лево на друмско-железнички мост и Рељковићевом улицом долазиће до раскрснице са Прерадовићевом улицом где ће скретати лево и даље саобраћати редовном трасом кретања.

Смер из Петроварадина

Из Прерадовићеве улице аутобуси ће скретати десно у Рељковићеву улицу, саобраћати преко друмско-железничког моста и скретати десно ка Београдском кеју, настављати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље настављати редовном трасом.

 

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА И ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА У РЕЉКОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ ИСПРЕД КБР. 39 И 42А, У ПРЕРАДОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ НАСПРАМ КБР. 47.

Линија 4 

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер са Железничке станице

Аутобуси ће од раскрснице Булевара ослобођења и Футошке улице настављати право  Булеваром ослобођења, скретати лево на Булевар цара Лазара, десно у Фрушкогорску улицу и даље саобраћати редовном трасом кретања.

Смер са Лимана

Аутобуси ће из Фрушкогорске улице на кружном току скретати лево на Булевар цара Лазара, десно на Булевар ослобођења и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА.

Линија 6

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер са Подбаре

Аутобуси ће саобраћати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког, десно на Булевар ослобођења, лево у Футошку улицу и даље настављати редовном трасом.

Смер из Адица

Од раскрснице Футошке улице и Булевара ослобођења аутобуси ће скретати десно на Булевар ослобођења, лево у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА.

Линије 9, 9а

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер са Новог насеља

Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, Кејом жртава рације и Београдским кејом, скретати лево на друмско-железнички мост, настављати Рељковићевом улицом и даље редовним трасама.

Смер из Петроварадина

Од раскрснице Прерадовићеве и Рељковићеве улице аутобуси ће саобраћати десно Рељковићевом улицом, затим преко друмско-железничког моста, скретати десно ка Београдском кеју, настављати Кејом жртава рације, Булеваром цара Лазара и даље редовним трасама.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА И ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА НА БУЛЕВАРУ ЦАРА ЛАЗАРА (ИСПРЕД ТЕХНОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА), ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈА-МАКСИМА ГОРКОГ (У СМЕРУ КА ВАРАДИНСКОМ МОСТУ), У РЕЉКОВИЋЕВОЈ ИСПРЕД КБР. 39 И 42А, ПРЕРАДОВИЋЕВОЈ НАСПРАМ КБР. 47.

Линија 12 

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер из Центра

Аутобуси ће из Успенске улице скретати десно у Јеврејску улицу, скретати лево на Булевар ослобођења и даље настављати редовном трасом.

Смер са Телепа

Аутобуси ће од раскрснице Булевара ослобођења и Улице Максима Горког настављати право Булеваром ослобођења, скретати десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу и даље настављати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ СВА РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА.

Линије 60, 61, 62, 63, 64

Измена трасе трајаће током целог дана:

Смер из Новог Сада

Од раскрснице Улице Максима Горког и Стражиловске улице, аутобуси ће саобраћати право Улицом Максима Горког, скретати лево на Кеј жртава рације, настављати право  Београдским кејом, скретати лево на друмско-железнички мост, продужавати Рељковићевом улицом и даље настављати редовним трасама.

Смер из Петроварадина

Од раскрснице Прерадовићеве и Рељковићеве улице аутобуси ће саобраћати Рељковићевом улицом, преко друмско-железничког моста, скретати десно ка Београдском кејом, продужавати Кејом жртава рације, скретати десно у Улицу Максима Горког и даље настављати редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНА СТАЈАЛИШТА У РЕЉКОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ ИСПРЕД КБР. 39 И 42А, ПРЕРАДОВИЋЕВОЈ НАСПРАМ КБР. 47 И НА КЕЈУ ЖРТАВА РАЦИЈЕ.

Линија 68

У делу кроз Сремску Каменицу измена трасе трајаће од 09:00 до 13:30 часова:

Смер из Новог Сада

На раскрсници Железничке и Седме војвођанске бригаде у Сремској Каменици аутобуси ће скретати лево у Улицу Седме војвођанске бригаде, лево у Улицу Лоле Рибара, десно на Параговски пут до окретнице „Војиново“.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА ПРЕКО ПУТА КБР. 81.

Смер за Нови Сад

Од окретнице „Војиново“ аутобуси ће скретати десно на Параговски пут, лево у Улицу Лоле Рибара, десно у Улицу Седме војвођанске бригаде, десно у Железничку улицу и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА ИСПРЕД КБР. 83.

Линија 69

Измена дела трасе кроз Петроварадин трајаће током целог дана, а кроз Сремску Каменицу од 09:00 до 13:30 часова:

Смер из Новог Сада

Од раскрснице Булевара ослобођења и Улице Максима Горког аутобуси ће саобраћати право  Булеваром ослобођења, преко Моста слободе, скретати десно на петљу Мишелук до следеће раскрснице где ће скретати лево на Пут доктора Голдмана до кружног тока, десно у Улицу Моше Пијаде, лево у Улицу Мајора Тепића и даље настављати редовном трасом.

Смер из Сремске Каменице

Од раскрснице Улице Мајора Тепића и Улице Моше Пијаде аутобуси ће скретати десно до кружног тока и на трећем излазу из кружног тока на Пут доктора Голдмана, саобраћати петљом Мишелук до Моста слободе и даље преко Моста слободе,  Булеваром ослобођења  до раскрснице са Улицом Максима Горког и даље редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

Линије 72, 73, 74

Аутобуси у делу кроз Сремску Каменицу мењају трасе кретања у периоду од 09:00 до 13:30 часова:

Смер из Новог Сада

На раскрсници Железничке улице и Седме војвођанске бригаде у Сремској Каменици аутобуси ће скретати лево у Улицу Седме војвођанске бригаде, лево у Улицу Лоле Рибара и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ  ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА ПРЕКО ПУТА КБР. 81.

Смер за Нови Сад

На раскрсници Улице Лоле Рибара и Седме војвођанске бригаде аутобуси ће скретати десно у Улицу Седме војвођанске бригаде, десно у Железничку улицу и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА ИСПРЕД КБР. 83.

Линија 86

Аутобуси неће саобраћати у периоду од 09:00 до 13:30 часова:

Смер из Новог Сада

На раскрсници Мишелук петља и Пут доктора Голдмана аутобуси ће скретати лево на Пут доктора Голдмана до кружног тока, десно у Улицу Моше Пијаде, затим у Железничку улицу, лево у Улицу Седме војвођанске бригаде, лево у Улицу Лоле Рибара, лево на Параговски пут и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА ПРЕКО ПУТА КБР. 81.

Смер за Нови Сад

На раскрсници Параговски пут и Улица Лоле Рибара аутобуси ће скретати десно Улицу Лоле Рибара, десно у Улицу Седме војвођанске бригаде, десно у Железничку улицу, затим у Улицу Моше Пијаде до кружног тока, са трећег излаза из кружног тока улазити на Пут доктора Голдмана, затим петљом Мишелук до Моста слободе и даље настављати редовном трасом кретања.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА И ПРИВРЕМЕНО СТАЈАЛИШТЕ У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА ИСПРЕД КБР. 83.

Линије  71, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84

Аутобуси неће саобраћати у периоду од 09:00 до 13:30 часова, истакли су у Јавном градском саобраћајном предузећу Нови Сад.

Аутор:
Пошаљите коментар