Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Једно од омиљених јела на српској трпези је пасуљ. Али све домаћице знају да су потребни сати да би се скувао. Ипак, искусни кувари су открили како да се скрати време кувања пасуља, а укус ће бити савршен и укућани одушевљени.

Пошаљите коментар
ПРОЧИТАЈТЕ ТАЈНИ РЕЦЕПТ ЗА КУВАЊЕ ПАСУЉА Изврсни укуси Војводине на Салашу 137 „РОГАЉ” И „BEAN” фестивал

ПРОЧИТАЈТЕ ТАЈНИ РЕЦЕПТ ЗА КУВАЊЕ ПАСУЉА Изврсни укуси Војводине на Салашу 137 „РОГАЉ” И „BEAN” фестивал

01.10.2023. 16:53 17:26
КЛЕЛИ СЕ У ЊЕГА Пробајте оригинални рецепт за ЧУВЕНИ ВОЈНИЧКИ ПАСУЉ ИЗ ЈНА

КЛЕЛИ СЕ У ЊЕГА Пробајте оригинални рецепт за ЧУВЕНИ ВОЈНИЧКИ ПАСУЉ ИЗ ЈНА

15.09.2023. 11:33 11:38
Кувањем ђачких пасуља најавили јубилеј

Кувањем ђачких пасуља најавили јубилеј

02.12.2022. 10:02 10:08