light rain
9°C
19.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

9. ФЕБРУАРА СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ И ЕВО КАКО ЋЕ УТИЦАТИ на све: ОВАЈ знак чека ВЕЛИКИ ГУБИТАК, Девице ће се суочити са важним променама!

07.02.2024. 16:15 16:47
Пише:
Фото: Pixabay.com / Dnevnik.rs

Ован
Идеално је за вас да се позабавите новим пројектом који је креативан и оригиналан. Бићете инспирисани да размишљате изван оквира и да се усмерите на промене и иновације. Размислите о новим пројектима или сарадњама које могу да донесу промене не само вама, већ и ширем друштву. Такође, сјајно је време да се повежете са новим људима или да оживите постојеће везе. Будите отворени за неочекиване сусрете.
Романтични фактор у вашем животу се захуктава, лако бисте могли да постанете поетичнији, не само својим речима, већ и делима. Можда то значи да желите да испланирате бег са својим партнером. Понашајте се романтично, шта год то вама значило.
Размотрите иновативни приступ здрављу.

Бик

Ово је време интроспекције, сада одлучујете којим путем желите да идете. Иако је раст неопходан, биће посебно изазовно да прихватите ту трансформативну енергију, јер еволуција може бити тешка за све – посебно за вас.

Могуће су промене у каријери или јавном статусу. Размислите о новим циљевима у вашем професионалном животу. Можда је време за промену смера или за покретање пројекта који одражава ваше праве вредности. Ваша упорност и практичност ће бити кључни у остваривању ових нових амбиција. Отворите се за нове идеје.

Што се љубави тиче, комуникација с партнером долази до изражаја. Изразите своја осећања на другачије начине.

Обратите пажњу на ментално здравље. Пронађите мир кроз уметност или кроз боравак у природи.

Близанци

Ово је време за проширење ваших хоризонта, било кроз учење, истраживање или путовања. Ваша природна радозналост и жеља за знањем никад нису били јачи. Искористите ову енергију за истраживање нових култура, идеја или духовних учења.

Можда ћете наћи времена за нови хоби или страствени пројекат, а ово скретање пажње је управо оно што вам треба. Усмерите своју енергију на здрав пројект, који није повезан с вашим послом. Идеално време за планирање путовања.

Можете очекивати изненађења у друштвеном кругу. Ново пријатељство би могло да прерасте у нешто више.

Добра прилика за детоксикацију. Припазите на дисање и плућа.

Рак

Ракови, у ово време можете да доживите дубоке емоционалне промене и ново разумевање ваших најдубљих веза. Ово је тренутак да ископате закопане емоције и суочите се с њима. Отворите срце за исцељење.

Можда жудите за додатном сигурношћу, због чега ћете се можда више него икад ослањати на пријатеље. Искористите те снажне емоционалне везе које сте успоставили. Питајте за помоћ. Ваши пријатељи нису ту само ради забаве, већ и да би вам пружили подршку.

Млад Месец осветљава вашу финансијску ситуацију, посебно у погледу инвестиција, позајмица или наследстава. Ово је време за преиспитивање ваших финансијских стратегија.

Такође, можете пронаћи нове начине за управљање финансијама које делите с другима.

Лав

Лавови, сада није вријеме да останете у сенци. Друштвени односи су у фокусу, па је сада је прилика да освежите или чак поновно дефинирате ваше блиске везе.

Будите отворени за нове начине комуницирања и дељења ваших истинских осећања с партнерима и блиским сарадницима. Говорити из срца искрено кључно је за допуштање другима да вас јасно виде и обрнуто.

Постоји могућност да започнете нову романтичну везу. Искреност, оригиналност и заједнички циљеви могу оживети ваше постојеће односе.

Девица

Драге Девице, фокусирајте се на себе. Ово је идеалан тренутак за увођење нових, здравих навика у вашу дневну рутину.

Размислите о иновативним приступима и рутинама који могу побољшати ваше физичко и ментално благостање.

Фокус на здравље и добробит може привући пажњу потенцијалног партнера. Делите сличне интересе. Могуће су промене на радном месту. Верујте процесу!

Вага

Драге Ваге, поновно процените свој унтрашњи круг током овог периода. Прегледајте односе с људима у вашем блиском кругу како бисте били сигурни да имате добар систем подршке. Они који су се показали као ваши најбољи пријатељи заслужују пуно љубави.

Такође, ово је време за ослобађање ваше унутрашње креативности и за проналажење радости у малим стварима.

Допустите себи да истражите нове хобије. Посветите се активностима које вас чине срећним. Будите спонтани и играјте се с могућностима које вам се пружају. Очекујте ревитализацију вашег љубавног живота.

Шкорпија

Драге Шкорпије, сада је време за размишљање о вашем емоционалном темељу и за стварање хармоније унутар вашег дома, што ће вам пружити и осећај сигурности. Размислите о променама које могу да унапреде вашу животну средину и оснаже везе с породицом.

Стабилност на овом пољу може позитивно да утиче на ваше здравље.

На пословном плану, очекујте понуду или препоруку за нови посао. Такође, може бити добро време да се пријавите за друга радна места у својој компанији, како бисте унапредили опсег своје каријере и професионалног статуса.

Стрелац

Авантуристички Стрелци, ваши погледи се тренутно мењају и развијају, дајући вам прилику да ствари сагледате из новог угла. Што више допустите себи да отворите свој ум, прелаз ће бити лакши.

Ово је време за повезивање с људима око вас и за дељење ваших идеја. Будите отворени за нове начине изражавања, за нове људе и за учење из непосредног окружења. Можда ћете открити нове прилике управо иза угла.

Одлично време за писање, учење и кратка путовања. Ментална стимулација и кратка путовања могу бити кључни за вашу добробит. На путовању можете очекивати и љубавне искре. Обратите пажњу на флексибилност и кретање.

Јарац

Драги Јарци, размислите о вашим вредностима и томе како оне утичу на вашу способност стварања и очувања богатства. Ово је време за иновативне финанцијске стратегије које одражавају ваше праве потребе.

Размислите о новим начинима за повећање вашег прихода или за улагање у нешто што вам је важно. Ваша природна дисциплина и стрпљење могу вам помоћи да поставите темеље за дугорочну финансијску стабилност.

Размислите о начинима за смањење стреса повезаног с новцем. Верујте свом осећају.

Можда ћете сазнати истине за које нисте спремни. Допустите својој интуицији и урођеном знању да процене коме можете да верујете.

Водолија

Вама, иновативне Водолије, млад Месец у вашем знаку доноси прилику за потпуну личну обнову, нови почетак и лични преображај. Осећате се као звезда и ово је ваше време за сјај!

Размислите о новим циљевима и начинима како их остварити. Ово је ваш лунарни нови почетак, савршен тренутак за покретање промена које ће вам омогућити да живите аутентичније.

Ово је ваш тренутак за бригу о себи на свим разинама. Размислите о начинима на које можете промиенити свој изглед или како на неки начин можете изразити своју јединственост. Ово је ваш тренутак да засијате у пуном сјају и да покажете свету ко заправо јесте.

Очекујте изненађења у љубави која долазе директно к вама. Планирајте вечерњи излазак, који ће вас повезати с другим људима. Обавезно укључите вечеру или шетњу. Оно што вам треба није само друштво, већ и садржајан разговор.

Рибе

За Рибе, ово је време за отпуштање онога што вам више не служи. Посветите се унутршњем раду и духовном расту. Мир који пронађете унутар себе биће ваш водич кроз надолазећи период.

Размислите о стварима које треба да пустите како бисте направили места за нове почетке. Духовна повезаност постаје кључна. Тражите некога ко дели ваше вредности и снове. Такође, не допустите да вам се дневне рутине или послови гомилају. Направите листу важних ствари које треба да започнете и завршите како бисте били у корак са животом.

Видећете да ће вам мало организације омогућити да преузмете и довршите своје задатке у рекордном времену – ако почнете одмах.

Žеna.rs

Аутор:
Пошаљите коментар
АСТРОЛОГИЈА: Најбољи поклон за сваки хороскопски знак

АСТРОЛОГИЈА: Најбољи поклон за сваки хороскопски знак

28.12.2023. 12:43 12:57
Припадници овог хороскопског знака имају највеће шансе да освоје новац на играма за срећу

Припадници овог хороскопског знака имају највеће шансе да освоје новац на играма за срећу

30.01.2024. 13:05 13:08
НАЈРИЗИЧНИЈИ ДАТУМИ У ФЕБРУАРУ, ИМА ИХ ЧАК ОСАМ Будите опрезни, ове астролошке поставке нису безазлене

НАЈРИЗИЧНИЈИ ДАТУМИ У ФЕБРУАРУ, ИМА ИХ ЧАК ОСАМ Будите опрезни, ове астролошке поставке нису безазлене

26.01.2024. 13:16 13:23