clear sky
17°C
23.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Близанци посећују ДОКТОРЕ, Лавове прати МАЛЕР, а ево који знак улази у ОЗБИЉНУ ВЕЗУ

11.11.2023. 11:00 15:09
Пише:
Извор: Pixabay.com / dnevnik.rs

Хороскоп Александре Бјељац од 12. до 18. новембра

Ован — У првој половини недеље фокус је на вама и реализацији ваших снова и планова. Може доћи до појачаних страсти и бурних реакција. Потрудите се да останете смирени половином недеље и не подлегнете изазовима. Финансије код вас добре. Неки припадници овог знака и подзнака могу ући у тајну везу. Они који су у вези или браку треба да имају више разумевања у односу. Партнер може бити нервозан и узнемирен. Опрез од вирусних инфекција, али многима опоравак, ако је било проблема.

 

Бик — Одлична недеља да решите битне ствари у вези са послом и партнерске пословне односе. Сви који се баве ортачким пословима имаће успеха, али и мањих проблема половином недеље. Не падајте у искушења и покажите да сте неколико корака испред људи који саботирају ваш рад. На емотивном пољу доћи ће до новитета и веома пријатних дешавања, ако сте слободни. Заузети би крајем недеље требало да имају више стрпљења у комуникацији. Обратите пажњу на дигестивни тракт и желудац.

 

Близанци — Вама предстоје промене на пољу посла и свакодневице. Бићете активни и успешни у делатностима којима се бавите. Обратите пажњу на здравље. Ако имате проблема, посетите лекара и урадите анализе. Немојте игнорисати симптоме или одлагати одлазак стручњацима. У љубави ће вам се чинити да вас партнер не разуме, али све што треба је да искомуницирате на прави начин. Немојте да пропустите занимљиву прилику, ако сте слободни. Може се догодити да се потегне питање неке некретнине.

 

Рак — Дани који долазе доносе бољу енергију, па ћете и ви бити спремнији да дочекате све оне лепе ствари које вам је космос наменио. Уживајте. Ако очекујете потомство или планирате проширење породице, ова недеља је идеалан период. Покушајте да се ослободите свих стега и неких предрасуда, како бисте просперирали на многим пољима. Укључите машту у неке пројекте и имаћете несвакидашње резултате. Здравствено би требало да обратите пажњу на проблеме са зубима.

 

Лав — У првој половини недеље битна дешавања на пољу дома и породице. Размишљаћете о свему ономе што се догађало у prеthodnom периоду и желећете да неке ствари мењате. Сада сте увидели своје грешке и време је да се за њих искупите. Неки од вас могу размишљати о пресељењу или уређењу свог дома. Финансије су сада добре. На емотивном пољу уживајте у друштву вољене особе. Слободне ће пратити неки малер у партнерским односима. Благи опрез од хроничних и запаљенских обољења.

 

Девица — Можда ћете морати отићи на краћи пут у вези са послом, а на њему вас очекује прави рај. Вратићете се пуни идеја, обећања, која свакако неће бити празна. Дакле, долазе ове недеље промене набоље. Такође, стоји вам и појачана активност када су неке обавезе одраније у питању. Савет је да одредите приоритете. Посета родбине је могућа. Лепи тренуци са вољеном особом и доста излазака и позитивне енергије. На тренутке је могућ пад енергије, више се крећите и јачајте имунитет.

 

Вага — Пуни сте позитивне енергије и ентузијазма. Овај период искористите најбоље што можете. Свакодневне обавезе вам неће тешко пасти. Одлична сарадња са колегама. Слободни ће ући у озбиљну емотивну везу. Излазите, дружите се и биће дивних тренутака. Заузетима предстоји путовање са вољеном особом. Енергија вам је усмерена ка партнерским односима. Ако сте планирали проширење породице, одлична седмица за зачеће. Када је здравље у питању, обратите пажњу на кардиоваскуларни систем.

 

Шкорпија — Време промена и невероватних трансформација. Радићете на свом сазревању и усавршавању. Пуни сте позитивне енергије, па је одличан период да уложите новац у неке едукације, курсеве или течаје, пошто ће се та инвестиција веома брзо вратити. Немојте се двоумити, већ уживајте у раду и резултати су ту. На пољу љубави отвара се могућност уласка у тајну везу из неког разлога. Заузети, посветите се партнеру, јер га баш запостављате у последње време. Добро се осећате.

 

Стрелац — Јака подсвест и интуиција код многих донеће бројна сазнања и открића. Неће све што чујете бити пријатно, али је ово прави тренутак да се суочите са истином. Радите на квалитету сна. Спремите се ове недеље за ствари које вам предстоје и имајте чврст став шта год да се буде дешавало. Бићете касније задовољни својим реакцијама и поносни на себе. На емотивном пољу глас од особе коју нисте дуго чули. Заузети, уживате у друштву вољене особе. Више се крећите. Могућ пад енергије.

 

Јарац — Ова недеља доноси новитете у ваш живот готово на сваком нивоу. Могућа су нова познанства која ће вам бити од користи. То може бити преко пријатеља или неких људи са којима сте раније сарађивали. Будите тактични. Неки од вас могу покренути нов посао кроз разна удружења, организације и неке неформалније групе. Свакако успешна недеља. У љубави више пажње и жеље покажите према вољеној особи и све ће бити како треба. Појава хроничних тегоба. Посетите стоматолога.

 

Водолија — Успех и задовољство на пољу каријере. Код неких су могућа напредовања или неке мање награде. Свакако ко треба види ваше залагање, а ваше је само да остајете истрајни и не мењате квалитет свог рада, па радите на томе. Жеље се остварују код већине припадника знака. Уживајте у овој недељи са једним Лавом. Средином недеље радите на смирењу тензија у породичним односима и не правите исхитрене потезе. Добро се осећате, али осцилације у крвном притиску су могуће.

 

Рибе — Време је да осетите смирење и препород, јер сте у последње време стварно проживљавали тешке тренутке. Многи ће направити промене у приступу људима у свом окружењу и начину размишљања, што ће дати феноменалне резултате. Неки ће планирати путовања или отићи на пут. Једна битна и успешна недеља. Финансије су, напокон, добре и стабилне. На емотивном пољу лепа дешавања. Планирање будућности и романтични тренуци са вољеном особом. Здравствено благи опрез од алергија и вируса.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар