broken clouds
15°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЗА МАРКА МАРИНА ЗАВРШЕНА ЗВЕЗДИНА ЕПИЗОДА ЛИГА ШАМПИОНА: Неће бити великих промена, и даље верујем у овај тим

08.11.2023. 18:51 19:05
Пише:
Извор: Screenshot/Youtube/TV Happy

БЕОГРАД: Технички директор фудбалског клуба Црвена звезда Марко Марин изјавио је данас да неће бити великих промена у играчком кадру његовог тима и додао да и даље верује у овај тим црвено-белих.

Црвена звезда је синоћ на свом терену поражена од Лајпцига 2:1 у мечу четвртог кола групе Г ЛШ. Манчестер сити је први на табели са 12 бодова, док је Лајпциг други са девет. Ова два клуба играће у осмини финала ЛШ.

Црвена звезда и Јанг Бојс имају по бод, а ова два тима ће се до краја групне фазе ЛШ борити за треће место на табели које води у Лигу Европе. Црвено-бели ће у наредном колу ЛШ гостовати Јанг Бојсу.

„За нас је ЛШ завршена. Сада нам је фокус, пре свега, на домаћем првенству. Очекујем да на том пољу изгледамо сигурније и да доминантније играмо те мечеве. Фокус мора да нам буде на гостовању у Панчеву, потом и на осталим мечевима у првенству, јер верујем да до краја јесење полусезоне можемо да се вратимо на прво место. Исто тако, као што су била и предвиђања, чека нас велико финале у Берну. Верујемо да ћемо се подићи после зимске паузе, да ће играчи наместити главе за најбитнији период сезоне”, изјавио је Марин за Моцартспорт.

Он је истакао да и даље верује у ове играче Црвене звезде.

„Оно што смо хтели ове године у ЛШ, то смо и видели. Били смо конкурентни у појединим деловима меча са Лајпцигом... Ту је, реално, направљен помак. Али сада је исто време да се направи помак, пре свега, када је реч о издањима у домаћој лиги. Да све то изгледа боље... У исто време тачно знамо шта нам недостаје за додатни искорак. Радимо на томе...”, навео је Марин.

Технички директор Црвене звезде је додао да неће бити великих промена у играчком кадру његовог клуба.

„Неће бити сигурно као летос, када је дошао двоцифрен број играча. Остали су само неки детаљи да будемо још бољи. Стварно верујемо у овај тим”, додао је Марин.

Марин је истакао да није причао детаљно са тренером црвено-белих Бараком Бахаром о мечу против Лајпцига.

„Нисмо то урадили, а и очекујем да буде фокусиран на наредне утакмице у првенству. Било је позитивних ствари у нашој игри. После онаквог првог полувремена свидела ми се реакција екипе и стручног штаба у наставку. Искористили смо импулс са трибина и играли офанзивно. Људи на стадиону су препознали колико нам је било тешко”, навео је он.

Црвена звезда се налази на другом месту на табели Суперлиге Србије са шест бодова мање од првопласираног Партизана. Црвено-бели ће у 15. колу СЛС у суботу гостовати Железничару у Панчеву.

Он је прокоментарисао и игру Косте Недељковића и Шерифа Ндиајеа на мечу са Лајпцигом. Недељковић и Ндиаје су играли у другом полувремену.

„Мало је играча који нису прославили пунолетство, а играју у Лиги шампиона. Летос смо причали да би Коста требало да буде наш пројекат. Одлично је ушао у игру, није се бојао. Ишао је ка напред. Делује да смо добили домаћег бека, који би у будућности могао да буде интереснтан репрезентацији Србије. Само он је још на почетку, тек треба да се развије”, закључио је Марин.

Аутор:
Пошаљите коментар
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НИЈЕ УСПЕЛА ДА ОСТВАРИ ПРВУ ПОБЕДУ У ЛИГИ ШАМПИОНА Драговић: Нисмо боље ни заслужили

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НИЈЕ УСПЕЛА ДА ОСТВАРИ ПРВУ ПОБЕДУ У ЛИГИ ШАМПИОНА Драговић: Нисмо боље ни заслужили

08.11.2023. 15:34 15:51
МЕЧ УЖИВО Лајпциг добио МЕЧ ЗА СРЧКУ ЗВЕЗДА ИСПАЛА ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА, СЛЕДИ БОРБА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ

МЕЧ УЖИВО Лајпциг добио МЕЧ ЗА СРЧКУ ЗВЕЗДА ИСПАЛА ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА, СЛЕДИ БОРБА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ

07.11.2023. 21:20 23:11
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЋЕ СВАКАКО ДА БУДЕ ШАМПИОН За Марина нема сумње

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЋЕ СВАКАКО ДА БУДЕ ШАМПИОН За Марина нема сумње

03.10.2023. 11:38 11:40