scattered clouds
10°C
19.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Код Ракова позитивна енергија у борби са шкрипцем, Јарчеви незадовољни због непоштовања договора

02.11.2023. 05:30 17:01
Пише:
Фото: pixabay.com

ОВАН: У ми­сли­ма вам је по­ро­ди­ца и ре­ша­ва­ње про­бле­ма на том пла­ну. На по­слу без бит­них про­ме­на, мо­же сти­ћи је­дан по­во­љан глас. Сло­бод­ни, без ва­жних де­ша­ва­ња. За­у­зе­ти, имај­те ви­ше так­та у ко­му­ни­ка­ци­ји. Мо­гу­ћи про­бле­ми са ди­ге­стив­ним трак­том.

БИК: Од­ли­чан дан. Ак­тив­ни сте и за­до­вољ­ни ре­зул­та­ти­ма ра­да. Ко­нач­но сте се по­ка­за­ли као пра­ви ли­дер и не­ко је то при­ме­тио, па је мо­гу­ћа и аде­кват­на на­гра­да. Сло­бод­ни, а и за­у­зе­ти, усле­ди­ће про­ме­не ко­је ће би­ти до­бре по вас. До­бро се осе­ћа­те.

БЛИЗАНЦИ: Мо­же­те осе­ти­ти ма­њу бло­ка­ду у те­ку­ћим ак­тив­но­сти­ма. Бу­ди­те опре­зни са нов­цем, да не ку­пи­те не­што што вам ни­је нео­п­ход­но. Ка­да су емо­ци­је у пи­та­њу, без бит­них про­ме­на. За­у­зе­ти, бу­ди­те опре­зни у ко­му­ни­ка­ци­ји. Мо­гу­ћи про­бле­ми са сто­ма­ком.

РАК: До­бро сте рас­по­ло­же­ни. По­зи­тив­на енер­ги­ја вам да­је још ве­ћу сна­гу да се из­бо­ри­те са шкрип­цем у ком сте сте се на­шли на по­слу. Сло­бод­ни, ужи­вај­те у де­ша­ва­њи­ма. За­у­зе­ти, та­ко­ђе, има­те по­др­шку во­ље­не осо­бе. Здрав­стве­но без ве­ћих те­го­ба.

ЛАВ: Ра­ди­те на бо­љем рас­по­ло­же­њу и оп­ти­ми­стич­ни­јем по­гле­ду на жи­вот. Мо­гућ је ма­њи пад енер­ги­је. У љу­ба­ви без бит­них де­ша­ва­ња. За­у­зе­ти, раз­ми­сли­те да ли тре­ба да ра­ди­те на ква­ли­те­ту ко­му­ни­ка­ци­је и искре­но­сти. Опрез од ви­ру­сних ин­фек­ци­ја.

ДЕВИЦА: До­бро рас­по­ло­же­ње то­ком да­на ће вас пра­ти­ти. Ужи­ва­ће­те у по­зи­тив­ном дру­штву јед­ног Јар­ца. Сло­бод­ни, иза­ђи­те ако до­би­је­те по­зив, јер тај са­ста­нак мо­же би­ти пун по­го­дак. За­у­зе­ти, ужи­ва­те у дру­штву парт­не­ра. Ра­ди­те на ја­ча­њу иму­ни­те­та.

ВАГА: По­ста­ви­те се­би фо­кус и ре­а­ли­зуј­те же­ље и ци­ље­ве. Ка­да су емо­ци­је у пи­та­њу, мо­гу­ће је про­ла­зно не­за­до­вољ­ство. Сло­бод­ни, без зна­чај­них де­ша­ва­ња. Ви ко­ји има­те парт­не­ре ужи­ва­ће­те. При­па­зи­те шта уно­си­те у ор­га­ни­зам и пиј­те ви­ше теч­но­сти.

ШКОРПИЈА: Је­дан по­зи­ти­ван глас ће вам по­ди­ћи рас­по­ло­же­ње. За­до­вољ­ни сте ра­дом и фи­нан­си­ја­ма. Сло­бод­ни, ужи­вај­те у дру­штву и раз­ми­шљај­те о ула­ску у ве­зу. За­у­зе­ти, див­ни и стра­стве­ни тре­ну­ци са во­ље­ном осо­бом. Про­блем са вен­ском цир­ку­ла­ци­јом.

СТРЕЛАЦ: Мо­гу­ћи су иза­зо­ви то­ком да­на. Ако вам не­што не бу­де при­ја­ло, из­бе­га­вај­те су­ко­бе. Сло­бод­ни при­пад­ни­ци овог зна­ка не­ће има­ти зна­чај­не про­ме­не. За­у­зе­ти, уне­си­те по­зи­тив­ну енер­ги­ју у ваш парт­нер­ски жи­вот. Мо­гу­ћи про­бле­ми са оч­ним при­ти­ском.

ЈАРАЦ: Ви сте рас­по­ло­же­ни, са­мо је мо­гу­ће про­ла­зно не­за­до­вољ­ство, јер не­ко не по­шту­је до­го­вор и про­би­ја ро­ко­ве. Сло­бод­ни, не­ко оче­ку­је ваш по­зив. За­у­зе­ти, ужи­вај­те у за­јед­нич­ким ле­пим тре­ну­ци­ма. Ви­ше се кре­ћи­те, јер ће вам ла­га­не шет­ње при­ја­ти.

ВОДОЛИЈА: Ак­тив­ни сте. Мо­гу­ће су про­ла­зне бри­ге у ве­зи са до­мом и по­ро­ди­цом. Сло­бод­ни, при­јат­но ће вас из­не­на­ди­ти је­дан Лав. За­у­зе­ти, де­ли­те ми­шље­ње са парт­не­ром и ра­ди­те на кон­струк­тив­ним ре­ше­њи­ма. Пад енер­ги­је и бо­ло­ви у пре­де­лу врат­ног де­ла кич­ме.

РИБЕ: Све вам иде од ру­ке. Ис­ко­ри­сти­те овај дан за по­зи­тив­не про­ме­не ко­је ће­те уне­ти уз по­др­шку око­ли­не. У љу­ба­ви сте за­до­вољ­ни и ис­пу­ње­ни. У слу­ча­ју да ни­сте, вре­ме је да се пре­пу­сти­те јед­ној осо­би и за­љу­би­те. Опу­сти­те се уз до­бру књи­гу.

Аутор:
Пошаљите коментар