few clouds
16°C
19.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Близанци ће се ЗАЉУБИТИ, Водолији се нуди ОРТАЧКИ посао, а ево шта Јарчеви треба да ИЗБЕГАВАЈУ

10.09.2023. 11:00 07:03
Пише:
Фото: pixabay.com

Хороскоп Александре Бјељац од 11. до 17. септембра

Ован: Ове недеље вам је акценат на склапању значајних сарадњи. Дипломатски ћете одреаговати у којој год ситуацији да се нађете. Сва енергија вам је усмерена ка свакодневици и послу. Мењали бисте нешто, али није време за то. Не брзајте. На емотивном пољу желите све или ништа. Будите стрпљиви и све ће бити како треба. Заузети, партнер може бити нервозан, па би требало да му будете подршка. Када је здравље у питању може вам бити осетљив желудац или се јавити проблем са варењем.

Бик: Може доћи до пада енергије, али ви морате бити истрајни у својим циљевима. На тренутке се могу јавити блокаде, које ако успете да превазиђете, донеће вртоглави успех. Обратите пажњу на потрошњу новца. На емотивном плану свима који нису у вези јавиће се могућност да им се неко из ближег окружења допадне. Прихватите флерт и уживајте, јер дуго нисте. Заузети, ако је било проблема у односу ситуација се поправља, али је потребан разговор. Могућу проблеми са дигестивним трактом.

Близанци: Пуни сте енергије и бићете активни ове недеље. Сви који се баве приватним послом или радом од куће могу имати мањих потешкоћа у комуникацији са сарадницима. Остали, није време за промене. Финансије су вам добре и стабилне. Када су емоције у питању, слободни се могу заљубити, али и бити у недоумици између две особе. Одабраћете праву особу за вас. Заузети ће бити на прекретници односа, размислите добро да ли сте задовољни. Можете бити подложни алергијама и вирусним инфекцијама.

Рак: Враћа вам се концентрација, па ћете бити фокусирани на свој рад који је коначно почео да доноси праве резултате. Наплатите своје знање и вештине, јер је одлична недеља за повишице. Можда ћете пожелети да мењате нешто на послу, али није тренутак за то. На емотивном пољу слободни могу очекивати понеки флерт, али не и улазак у озбиљну емотивну везу. Заузетима ће уследити дивни и перспективни дани са вољеном особом. Кад је здравље у питању, могући проблеми са коштаним системом.

Лав: Одлична недеља је пред вама, јер се код вас буди покретачка снага! Ви ћете доста позитивније сагледавати тренутне околности и видећете прилике на сваком ћошку. Када је о финансијама реч, коначно можете мало да одахнете. И на емотивном пољу ће се многе ствари искристалисати. Слободни, појава партнера на краћем путу, преко пријатеља или на послу. Заузети, одличан однос са партнером, уживајте у својој хармонији. Када је здравље у питању може доћи до наглих промена у расположењу.

Девица: Сунце је вашем знаку. Враћа вам се виталност и енергија на пословном плану. Предстоје вам задовољства, али као и за многе, и за вас није време за нове подухвате. Можда се вратите на старе послове, а сви који сарађују са иностранством могу очекивати просперитет. У овој недељи неће вам бити фокус на емоцијама, желећете на тренутак да се осамите па приуштите себи квалитетно време. Заузетима се јавља могућност уласка у тајне везе са особом која живи даље од вас. Осетљив желудац.

Вага: Пуни сте енергије и ентузијазма, па можете размишљати о неким партнерским пословима, али за сада је најбоље само да преговарате о истим. Сачекајте да прође ретро Меркур како бисте кренули у реализацију. Финансијско стање вам је стабилно. На емотивном пољу слободнима стоји доста познанстава, дружења и комуникације. Имаћете један одлазак на догађај на ком ћете заблистати. Заузети имају подршку партнера, али треба и да брину о њиховим потребама. Добро се осећате, мањак сна.

Шкорпија: Једна динамична недеља када можете решити неке ствари које нисте пре, када је реч о потписивању уговора или решавању папиролошких питања. Само не започињите у овој недељи ништа ново. Слободни могу ући у везу са особом која им се свиђа већ неко време. Заузетима ће требати више стрпљења са партнером. Можете да будете напети, па да дође до проблема. Очекујте и неки пријатан глас од једног члана породице. Када је здравље у питању, појачана нервоза и повишен крвни притисак.

Стрелац: Лепа недеља када сте ви у питању. Ствари се код вас покрећу набоље, очекује вас позитиван глас који ће вам кроз време донети проспетитет. Када су финансије у питању, ова недеља може да буде турбулентна. Могући су изненадни трошкови, квар на превозном средству или неком уређају у дому. Слободни Стрелчеви могу упознати занимљиву особу или ући у везу са особом коју су упознали на путу. Заузетима предстоји сјајна седмица, планираћете потомство. Обратите пажњу на очни притисак.

Јарац: Могућ је пад енергије на послу па је савет да будете обазриви и стрпљиви у комуникацији са сарадницима. Свима који сарађују са иностранством предстоји успех, а финансије се поправљају од средине седмице. Није баш најоптималнији период за улазак у емотивне везе, али може да дође до авантура. Само опрезно у таквим односима, да не бисте били повређени. Заузети, избегавајте сукобе са вољеном особом и спустите лопту, нисте ви увек у праву. Можете бити подложни инфекцијама и вирусима.

Водолија: Недеља која отвара могућност успешне сарадње са особом коју познајете дуже време и у коју имате поверења. Неко вам може понудити ортачки посао, али добро извагајте ту одлуку. Пуни сте добре енергије коју сви око вас осећају. Позитивно утичете на све људе из свог окружења. У седмици пред нама бићете задовољни финансијском ситуацијом. Слободни припадници знака ући ће у емотивну везу, док ће заузети планирати потомство. Када је здравље у питању, појава хроничних проблема.

Рибе: Осетићете олакшање и много ће тај осећај утицати на вашу продуктивност и успешност на послу. Биће и расхода и прихода, али финансије су стабилне. Слободни ће имати један занимљив сусрет или позив на састанак, то је особа с којом се може развити лепа емотивна прича. Заузети, обратите пажњу на однос са партнером, јер може доћи до већих несугласица. Ако сумњате у партнерову искреност, савет је да прво ви играте отворених карата. Кад је о здрављу реч, проблеми са бешиком и видом.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар
Недељни хороскоп од 04. до 10. септембра - Срећа ће да прати Ракове, Стрелчеве и Јарчеве

Недељни хороскоп од 04. до 10. септембра - Срећа ће да прати Ракове, Стрелчеве и Јарчеве

03.09.2023. 12:03 12:12