few clouds
17°C
18.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Радови у Жарка Зрењанина МЕЊАЈУ ТРАСЕ 14 ЛИНИЈА градског саобраћаја, ЕВО КАКО ЋЕ ВОЗИТИ ОД ПЕТКА

24.08.2023. 10:53 11:39
Пише:
Фото: Илустрација, Дневник архива

Од петка 25. августа до 3. септембра 2023. године привремено се мењају трасе аутобуских линија број 1, 4, 8, 9, 9а, 12, 18а, 18б, 60, 61, 62, 63, 64 и 69, саопштено је из Јавног градског саобраћајног предузуећа „Нови Сад”.

Због радова на реконструкцији коловоза у Улици Жарка Зрењанина, у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, аутобуске трасе се мењају на следећи начин:

ЛИНИЈА БРОЈ 1, 4, 8

Смер ка Лиману

Од раскрснице Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина аутобуси ће саобраћати право Булеваром Михајла Пупина, скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Кеј жртава рације, десно на Булевар цара Лазара до раскрснице са Фрушкогорском улицо, одакле ће настављати редовном трасом.

Смер са Лимана

Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, скретати лево на Кеј жртава рације, продужавати право Београдским кејом, скретати лево на Трг Незнаног јунака, десно на Булевар Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина и даље настављати редовном трасом кретања.

На измењеном делу трасе, поред постојећих стајалишта других линија, користиће се привремено стајалиште на Булевару цара Лазара - испред Технолошког факултета.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 9, 9А

Смер из Петроварадина

Аутобуси ће после Варадинског моста скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, десно Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском  улицом, одакле ће саобраћати редовном трасом кретања.

Смер са Новог насеља

Од раскрснице Булевара цара Лазара и Стражиловске улице аутобуси ће саобраћати право Булеваром цара Лазара, скретати лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдским кејом, скретати лево на Трг Незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље право преко Варадинског моста.

На измењеном делу трасе, поред постојећих стајалишта других линија, користиће се привремено стајалиште на Булевару цара Лазара - испред Технолошког факултета.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 12, 18А, 18Б

Смер из центра  

Од раскрснице Успенске и Јеврејске улице аутобуси ће скретати десно у Јеврејску улицу, лево на Булевар ослобођења, десно на Булевар цара Лазара и даље настављати редовном трасом кретања.

Смер са Лимана

Са раскрснице Булевара цара Лазара и Булевара ослобођења аутобуси ће скретати лево на Булевар ослобођења, десно у Јеврејску улицу, лево у Успенску улицу до Шафарикове улице и даље настављати редовном трасом кретања.

На измењеном делу трасе користиће се постојећа стајалишта других линија.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 60, 61, 62, 63, 64, 69

Смер према Новом Саду  

Од раскрснице Булевара Михајла Пупина и Улице Жарка Зрењанина траса се пружа даље Булеваром Михајла Пупина, Јеврејском улицом и десно Булеваром ослобођења, одакле се наставља редовно.

Смер из Новог Сада  

Са раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице аутобуси ће скретати лево у Јеврејску улицу, десно на  Булевар Михајла Пупина до раскрснице са Улицом Жарка Зрењанина, настављати право Булеваром Михајла Пупина и даље преко Варадинског моста.

На измењеном делу трасе користе се постојећа стајалишта других линија.

ЛИНИЈА ФУС 2 - ФЕСТИВАЛ УЛИЧНИХ СВИРАЧА

Смер Лимана 4 - Петроварадин  

Из Стражиловске улице аутобуси ће скретати десно у Улицу Максима Горког, лево на Кеј жртава рације, настављати право Београдски  кејом, скретати лево на Трг Незнаног јунака до Булевара Михајла Пупина и даље право преко Варадинског моста.

Смер Петроварадин - Лиман 4

Са Варадинског моста аутобуси ће скретати десно на Трг Незнаног јунака, десно на Београдски кеј, настављати право Кејом жртава рације, скретати десно у Максима Горког и затим лево у Стражиловску улицу одакле ће настављати редовном трасом.

Аутор:
Пошаљите коментар
Ванредне аутобуске линије током Фестивала уличних свирача

Ванредне аутобуске линије током Фестивала уличних свирача

22.08.2023. 15:14 15:34
Привремено скраћење траса ГСП-а због радова: АУТОБУСИ ДО ИНСТИТУТА ВОЗЕ САМО ДО КАПИЈЕ

Привремено скраћење траса ГСП-а због радова: АУТОБУСИ ДО ИНСТИТУТА ВОЗЕ САМО ДО КАПИЈЕ

21.08.2023. 11:01 11:05