Рецепт дана: Пилетина с печуркама
12.10.2018.
13:40
13:45
Коментари (0)
Реч је о укусном ручку за мало новца. Наиме, да бисте припремили овај савршено кремаст оброк довољна су вам свега три састојка...
Састојци:
- 500 г пилећег филеа,
- 2 кесице супе од печурака,
- 1 л павлаке за кување
Припрема:
1. Пилетину исећи на шницле, па сваку усолити и прелити уљем и оставити да се маринира око сат времена.
2. Потом месо поређати у ватросталну посуду с мало уља.
3. Преко пилећих шницли истрести супе из кесице и павлаку за кување.
4. Рерну укључити пре него што се почне с припремом оброка и оставити да се угреје на 200 степени.
5. Убаците ватросталну посуду и пећи око пола сата.
6. Ручак је готов кад добије лепу румену боју, а уз ово јело савршено ће ићи свежа салата и помфрит.