Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Bella Bellucci: Откријте тајне италијанских лепотица

14.08.2017. 10:51 13:02
Пише:
Фото: Epa (Claudio Onorati)

Прелепа глумица Моника Белучи леп је, не може бити лепши, доказ да Италијанке, када је нега у питању, очито знају нешто више.

Како кажу, главна разлика између њих и других жена је у томе што ове друге раде оно због чега ће изгледати добро, а Италијанке оно због чега ће се осећати добро!

За почетак, Италијанске пођеднако уживају како у храни, тако и у лепоти.

Зато им је је маслиново уље, богато антиејџ својствима и одлично за тамњење коже, један од савезника.

Посебно ако се има у виду да је добро је за „лечење“ сувих крајева косе.

Друга важна ствар је да, уместо да се склањате од сунца, стално користите креме са заштитним фактором.

Италијанке, наравно, у сунцу уживају.

Јер, мудро промишљају Италијанке, ако ћемо боре већ свакако добити - зашто не бисмо мало и уживали.

Наравно, ниједној Италијанки не пада на памет да прати трендове. Уместо тога, држе се класика и сматрају да је битно имати добар парфем и руж са потписом, уз наравно, одличну крему за лице и производ са заштитним фактором.

И да, јако је важно и правило које гласи „обрве не дирај“.

Иако живе у земљи хедонизма, односно бројних изазивајућих ужитака, Италијанке не држе дијету.

Кључ је у томе да једу мање порције и избегавају додатке, попут сосева, који дају безвезне додатне калорије.

А након што фино ручкају, еспресо је обавезан, јер кафа најбоље затеже кожу.

Осим тога, често посегну и за миксом млевене кафе и кокосовог уља, који користе за одличан пилинг тела, који смањује целулит и затеже кожу. 

А како све то функционише у пракси, можда најбоље осликава филм "Малена", у којем је Моника Белучи "прошетала" све од фантастичне лепоте и шарма Италијанки.

Пише:
Пошаљите коментар