Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Недавно истраживање показало је да је најчешћи начин припремања пиринча, стављањем у кључалу воду док она не испари, заправо и најопаснији, јер излаже оне који га једу отровном арсену. Он контаминира пиринач током узгајања, а резултат је индустријских токсина и пестицида.
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Летњи пиринач

Рецепт дана: Летњи пиринач

14.08.2018. 13:05 13:09
Рецепт дана: Пиринач са млевеним месом

Рецепт дана: Пиринач са млевеним месом

25.04.2017. 09:50 09:55