Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Коприва, вероватно, већину не асоцирају на храну. Ипак, ова биљка је, поред тога што је богата минералима и витаминима, изузетно укусна. Наравно, и здрава је јер је богата и гвожђем па се често користи као народни лек за анемију. Можете од коприва да правите пите зељанице, а овог пута ћемо вам је донети као чорбу. Коприву можете и сами да уберете или да је купите на пијаци од неке баке као ја. Не бојте се тога што жари јер то је мравља киселина која благотворно утиче на ваш организам. Чак можете да ожарите болна леђа и зглобове. Помаже, верујте.

Пошаљите коментар
ЗАКУВАО ШЕФ САЛЕ: Чорба од раштана

ЗАКУВАО ШЕФ САЛЕ: Чорба од раштана

25.09.2023. 11:35 12:01