Да ли је "Le Petit Chef" у Београду САМО СКУПА ПРЕВАРА? Гости се жале на познату гастрономску дестинацију „Храна близу КРИВИЧНОГ ДЕЛА“
Le Petit Chef је чувени ресторан где најмањи кувар на свету припрема храну управо на вашем тањиру.
"Le Petit Chef" отворен је у априлу 2015. године у Марсеју. Кроз 3Д пројекцију ствара се визуелна прича која оживљава на столу, комбинујући мени са тематском музиком и реквизитима.
Овај ресторан је стекао статус познате гастрономске дестинације и присутан је у свим крајевима света.
"Le Petit Chef" је од 1. новембра 2024. године отворио своја врата у Београду у Хотелу Lumiere. Налази се у срцу Теразијске улице.
Иако овај ресторан "обећава" незаборавно искуство, мало пружа. У последње време све већи број људи изражава незадовољство након посете овом месту. И поред тога што "шоу" делује јединствено, многи сматрају да се иза свега крије велика превара.
Гости, наши читаоци, наводе да је храна далеко испод очекивања, пореде је са авионском храном у економској класи која је чак укуснија и боље припремљена.
- Вино је имало укус као да су га купили за мање од три евра по боци. У храни је било немогуће уживати. Ово је заправо близу кривичног дела. Погледајте слике - само су неки од коментара наших читалаца, а њихових гостију.
Цена скоро 200 евра по особи за вечеру многима се чини неоправдано високом, с обзиром на квалитет самих јела. Доста људи се жали на лоше припремљено месо, које је било сирово, и наводе да су се осећали "опљачкано" и "увређено" због ниског квалитета услуге.
И док "Le Petit Chef" наставља да привлачи пажњу у Београду, наши читаоци се питају: Да ли је овај доживљај стварно вредан толиких пара?
"Услуга није била ни близу онога што сам очекивао за оволики новац". Према речима нашег читаоца, рачун за вечеру за две особе достигао је 35.000 динара, што је изазвало велики шок и разочарење. За оне који су се одлучили на ово искуство, уместо одушевљења, имају горак укус у устима, то је засигурно.
Странци не крију свој бес и огорченост након посете овом месту – лоша услуга, разочаравајућа храна и цена која је потпуно нереална. Овај ресторан је постао права светска превара. Многи се осећају изневерено, јер су очекивали много више за новац који су платили.
Ово је само један у низу лоших коментара и оцена на њихов рачун.
Критике су толико оштре да се многи позивају на руководство и траже одговорност од организатора.