Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

(UŽIVO) CRVENA ZVEZDA POBEDILA VOJVODINU U FINALU KUPA SA 2:1, Vukanović u nadoknadi vremena smanjio prednost (VIDEO)

21.05.2024. 19:06 22:20
Piše:
Izvor: F. Bakić

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 2:1 Vojvodinu u finalu Kupa Srbije na stadionu Lagator u Loznici.

Kraj utakmice

90 8 minut: Aleksa Vukanović je smanjio na 2:1 odličnim pogotkom i dao nadu Novosađanima.

90. minut: Igra se nadoknada od devet minuta.

82. minut: Nema sreće Šerif Endiaj, opet je pogodio na asistenciju Ivanića, ali posle dužeg većanja u VAR sobi presuđeno da je opet bio ofsajd, tako da je ostalo 2:0 za Zvezdu. .

78. minut: Nova šansa za Radulovića, ali je Glazer odbranio.

70. minut: Neda se Vojvodina. Andrija Radulović je mogao da "zakuva" finale, ali je promašio zicer sa sedam metara i poslao loptu preko prečke.

66. minut: Zvezda vodi sa 2:0. Strelac je Spajić na asistenciju Hvanga iz kornera. .

 

62. minut: Pogodio je Bukari, ali je sviran ofsajd. No, ipak je situacija proverena u VAR sobi i na kraju je presuđeno da je bio ofsajd.

54. minut: Novi prekid zbog sudara Carevića i Spajića, odnosno intervencije golmana Vojvodine direktno u glavu defanzivca Zvezde. Prethodno, Hvang je ubacio loptu pred gol Novosađana. Dugo se ukazivala pomoć Spajiću, izašao je potom, ali se i vratio ubrzo. Ofsajd, na kraju, sviran.

52. minut: Nastavljena je utakmica.

 

47. minut: Utakmica je prekinuta, jer su navijači Crvene zvezde ubacili na teren gomilu papirnih traka, ka golu Vojvodine, a tom prilikom su i povredili golmana Carevića.

Počelo je drugo poluvreme

Kraj prvog poluvremena

45 2. minut: Pokušao je Seri solo prodorom, prošao je pokraj Mijailovića i šutirao sa 20 metara, ali je za nekoliko centimetara promašio.

45. minut: Igra se nadoknada od pet minuta

40. minut: Ponovo je dala gol Zvezda Strelac je Šerif Endiaj.Zvezda je dala i drugi gol, strelac je Endiaj, Novosašani su nokautirani za dva minuta. Rodić je asistent. Međutim posle dužeg pregleda u VAR sobi i ofsajda gol je poništen

37. minut: Crvena zvezda je prva stigla do gola. Strelac je bio Mirko Ivanić.Kaznili su ekspresno crveno-beli Novosađane za promašaj minut ranije - Endiaj je odigrao glavom u srce kaznenog prostora gde se Ivani najbolje snašao i doneo prednost ekipi Vladana Milojevića.

 

35. minut: Najizglednija šansa Vojvodine, Mihailo Ivanović je šutirao, ali nije uspeo da savlada Glazera. Odbila je Vojvodina nalete Zvezde, Ivanović se našao na 11 metara od gola Glazera, međutim, njegov udarac je izblokiran.

30. minut: Okršaj između Defanzivac Vojvodine je zaradio žuti karton zbog rvačkog poteza u duelu sa napadačem Zvezde. Sa obe ruke uhvatio je Crnomarković Endiaja za vrat, oborio ga, potom je došlo i do čarki ove dvojice. Zasluženo igrač Voše dobija javnu opomenu za ovaj start.

24. minut: Udarac je oprobao i Hvang sa distance, odbranio je Carević

23. minut: Udarac Hvanga zaustavio je Carević posle čega je usledila munjevita kontra Novosađana. Seri je dugo vukao loptu, imao je saigrača desno međutim oklevao je i zakasnio sa pasom pa je obećavajuća prilika Novosađana propala.

19. minut: Odmah nakon prilike Vukanovića sa samog početka Zvezda je preuzela sve konce igre i kontroliše utakmicu. Nekoliko šansi nisu iskoristili Beograđani, Voša se odbranila u kritičnim situacijama i čini se preživela najgore, za sada.

13.minut: Nova šansa za Zvezdu, u izglednoj prilici je bio Bukari. gotovo da je imao savršenu priliku nakon trka po desnoj strani - ponovo je Ganiajc bio neprecizan. Šutirao je u kontra stranu i sve promašio. Veiki pritisak Zvezde.

10. minut: Nekoliko vrlo kritičnih situacija po Vošu sada. Zvezda je pretila preko Ivanića, Voša se tada odbranila no ubrzo je stigao novi talas napada Zvezde ali i niz defanzivnih reakcija Novosađana ispred gola Carevića.

7. minut: Veliak prilika za Zvezdu - upropastio je Bukari. Vrlo loše je šutirao ofanzivac Zvezde na pas Ivanića je probio po levoj strani i prograo Bukarija. Ganijac nije imao nikoga ispred sebe, pored sebe, ali je bio vrlo neprecizan.

4. minut: Glavni sudija meča, Milan Ilić je u 4. minutu meča prekinuo utakmicu zbog dima na terenu prouzrokovanog bakljadom. Ubrzo je meč nastavljen.

3. minut: Borba je na svakon pedlju terena od starta, Savićević i Petrović su snažno krenuli na Endiaja. Centarfor Zvezde iznudio je prekršaj. Vojvodina preti preko Serija i Vukanovića, potonji je izašao sam pred Glazera, iskosa je doduše bio, pa mu je Izraelac telom ušao u šut i spasio svoj tim.

Počela je utakmica

 

 

Pogledajte koreografije navijača oba tima pred početak utakmice:

 

Sastavi

Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić - Hvang, Stamenić - Bukari, Ivanić, Olanjinka - Endiaje.

Vojvodina: Carević - Lazarević, Crnomarković, Korać, Đorđević - Petrović, Savićević - Ivanović, Zukić, Seri - Vukanović.

Milan Ilić deli pravdu. Ilićevi pomoćnici biće Aleksandar Marjanović i Marko Đuričić, dok je za četvrtog sudiju određen Marko Ivković. Delegat na finalu Kupa Srbije biće Radenko Stevović, posmatrač Dragan Radulović, a u VAR sobi sedeće Lazar Lukić i Pavle Tomić. Ilić je ove sezone već vodio jedan duel između ove dve ekipe odigran 25. novembra prošle godine u Novom Sadu koji su gosti iz Beograda dobili 2:1.

Navijači Vojvodine spremili koreografiju

 

Vojvodina igra dobar fudbal sa trenerom Božidarom Bandovićem, što je pokazala i u nedavnom međusobnom duelu sa Crvenom zvezdom u Novom Sadu (0:0). Tačno je da je šampion bio rasterećen i da je Milojević prošarao tim, ali suština je da su dešavanja na terenu napumpala samopouzdanje ekipe koju odlično vodi rođeni Nikšićanin.

Eventuaalni trofej Vojvodini ne bi doneo samo slavu nego i veliku korist i ispunjenje sna mnogih generacija igrača i navijača – učešće u grupnoj fazi UEFA takmičenja! Liga konferencije bila bi minimum, uz šansu da se dođe i do Lige Evrope.

 

 

Zvezda dočekuje finale sveža, u dobrom ritmu i sa ulogom potpunog favorita. Milojevićev sistem rada daje rezultate, uz neminovnost da tim koji je pod njegovom komandom došao do osnovnog cilja mora da bude prilično remontovan za narednu sezonu. Titula je osvojena, u finalu se juri dupla kruna, jedino što još nedostaje Milojeviću.

Teren u Loznici je u odličnom stanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

 

Autor:
Pošaljite komentar
POGLEDAJTE UZAVRELU ATMOSFERU U LOZNICI PRED FINALE KUPA SRBIJE između Vojvodine i Crvene zvezde (VIDEO)

POGLEDAJTE UZAVRELU ATMOSFERU U LOZNICI PRED FINALE KUPA SRBIJE između Vojvodine i Crvene zvezde (VIDEO)

21.05.2024. 18:53 21:26
VAŽNO OBAVEŠTENJE - VOŠA POZIVA NAVIJAČE U LOZNICU NA FINALE KUPA Okupljanje u Limanskom parku između 14 i 15 časova

VAŽNO OBAVEŠTENJE - VOŠA POZIVA NAVIJAČE U LOZNICU NA FINALE KUPA Okupljanje u Limanskom parku između 14 i 15 časova

21.05.2024. 14:11 14:22
VAŽNO SAOPŠTENJE VOŠE pred finale Kupa protiv Zvezde! Zamolili su NAVIJAČE za samo jednu stvar (FOTO)

VAŽNO SAOPŠTENJE VOŠE pred finale Kupa protiv Zvezde! Zamolili su NAVIJAČE za samo jednu stvar (FOTO)

20.05.2024. 16:48 16:53
U UTORAK U LOZNICI FINALE FUDBALSKOG KUPA SRBIJE: CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA: Novosađani na fonu prolećnog niza

U UTORAK U LOZNICI FINALE FUDBALSKOG KUPA SRBIJE: CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA: Novosađani na fonu prolećnog niza

 Uprkos ostvarenom cilju plasmanom u finale, fudbaleri Vojvodine, zajedno sa članovima stručnog štaba, ali i uprave kluba, ne kriju nameru da u utorak u finalnoj utakmici sa Crvenom zvezdom iskorače i do pobedničkog trofeja.
19.05.2024. 15:47 15:51