Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

BOŽIDAR BANDOVIĆ: Nismo dobili Partizan od 2016. – zaslužili smo, ALBERT NAĐ: Vojvodina je najbolja ekipa u ligi

02.05.2024. 20:02 20:21
Piše:
Izvor: FK Vojvodina/FK Partizan

Trener Vojvodine Božidar Bandović je posle pobede nad Partizanom u Humskoj sav "kredit" dao svojim igračima.

"Odigrali smo dobru utakmicu, prezadovoljan sam načinom na koji igramo. To nije prvi put, igramo tako već neko vreme. Kada dobijete Partizan, a nismo ga dobili ovde od 2016. godine. Ovi momci su to zaslužili. Zasluženo smo pobedili zbog načina na koji smo igrali. Igrali smo protiv ekipe koja je do pre mesec dana bila prva. Čestitam igračima, i na borbenosti i na načinu na koji smo odigrali utakmicu", rekao je Bandović posle meča.

Vojvodini rastu apetiti, a čeka je i finale Kupa protiv Crvene zvezde.

"Pokazali smo naš stil igre i da možemo da igramo ne gledajući druge. Jedino što mogu da kažem je da dajem najveći mogući kredit ovim momcima od prvog dana od kada smo zajedno", zaključio je Bandović.

Novi trener Partizana Albert Nađ porazom od Vojvodine je započeo karijeru na klupi crno-belih.

Novosađani su slavili golom u 94. minutu i tako dodatno zakomplikovali situaciju crno-belima.

Nađ je posle meča rekao da ekipa nije bila toliko loša defanzivno, iako je primila tri gola.

"Morali smo mnogo bolje u napadu, defanzivno nismo bili toliko loši, iako smo primili tri gola. Morali smo bolje u napadu u situacijama tri na dva, četiri na dva. Igrali smo protiv izuzetno kvalitetne ekipe. Rekao sam i pre utakmice, da je Vojvodina u ovom momentu najbolja ekipa u ligi i najbolje igra. Idemo dalje da se borimo", rekao je Nađ posle meča.

Cilj je osvajanje drugog mesta?

"To je bio cilj od početka prvenstva. Recept je da probamo da pobeđujemo", poručio je Nađ.

Nije išlo onako kako su Nađ i navijači želeli u debiju na klupi crno-belih.

"Nisam naravno zamišljao ovakav debi, ali to je fudbal. Mnoge utakmice smo i dobijali na ovakav način. Prvo poluvreme smo pustili niz vodu dok smo u drugom bili mnogo bolji. Bilo je i situacija gde smo možda i mi mogli da završimo ranije, ali ponavljam, Vojvodina je odlična ekipa i pokazali su još jednom da su u najboljoj formi u ligi”, rekao je Nađ posle meča.

Očigledno je da ekipa ima dosta problema na mentalnom nivou.

"Videlo se pogotovo u prvom poluvremenu da su igrači u grču. Plašili su se da ne pogreše u dodavanju. Dosta problema nam je pravio Seri po boku. Imali smo i mi šanse, mogli smo i mi možda da rešimo meč ranije, ali na kraju zaslužena pobeda Vojvodine".

Mateus Saldanja je imao nekoliko prilika, ali ne i koncentracije u završnici. Nije ga bilo na terenu zbog povrede gotovo dva meseca.

"Sigurno da je odsustvo od dva meseca mnogo uticalo na njega. Videli ste i sami, nije mogao dobro da se kreće. Dobio je umalo i crveni karton, ne znam iz kog razloga. Kada se podvuče crta što se njega tiče, nije ispunio zahteve oko kojih smo se dogovarali”, poručio je Nađ.

Sada će biti najteže probuditi ekipu i pokušati da se do kraja sezone ostvare bolji rezultati.

"Uvek je teško kad se izgubi. Najteže je igračima, stručnom štabu, ali na nama je da se pripremamo za Kruševac i da nastavimo da treniramo. Moramo svi da shvatimo da imamo neke stvari da rešimo".

Niz od pet uzastopnih poraza ne pamti niko u Humskoj.

"Ne sećam se da smo ikada imali niz od pet poraza, ali je bilo teških situacija. Svu odgovornost snosim ja i nemam problem da mi se zviždi i skandira, ali ne može niko da me ubedi da neko voli više Partizan od mene. Svakako je da su igrači utučeni, nezadovoljni i tužni, međutim, vrlo brzo možemo da okrenemo situaciju u našu korist".

Dosta toga će zavisiti od meča Crvene zvezde i TSC-a.

"Ako TSC pobedi, svaka im čast, onda ćemo se u preostala četiri kola boriti da zadržimo, ili povećamo prednost i odbranimo drugo mesto", zaključio je Nađ.

Autor:
Pošaljite komentar
VOJVODINA SAVLADALA PARTIZAN GOLOM NJEGOŠA PETROVIĆA U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Vošina rapsodija u derbiju

VOJVODINA SAVLADALA PARTIZAN GOLOM NJEGOŠA PETROVIĆA U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Vošina rapsodija u derbiju

02.05.2024. 19:34 20:15
(Video) NJEGOŠ PETROVIĆ U 94. MINUTU, BRAVO MAJSTORE Pogledajte 3. pobedonosni gol za Vojvodinu protiv Partizana

(Video) NJEGOŠ PETROVIĆ U 94. MINUTU, BRAVO MAJSTORE Pogledajte 3. pobedonosni gol za Vojvodinu protiv Partizana

02.05.2024. 19:05 19:26
(UŽIVO) VOJVODINI PONIŠTENA DVA GOLA, ALI IPAK SLAVILA U HUMSKOJ PROTIV PARTIZANA GOLOM NJEGOŠA PETROVIĆA U POSLEDNJOJ SEKUNDI SA 3:2 u Superligi Srbije (FOTO i VIDEO)

(UŽIVO) VOJVODINI PONIŠTENA DVA GOLA, ALI IPAK SLAVILA U HUMSKOJ PROTIV PARTIZANA GOLOM NJEGOŠA PETROVIĆA U POSLEDNJOJ SEKUNDI SA 3:2 u Superligi Srbije (FOTO i VIDEO)

02.05.2024. 16:25 19:13