Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Vučević: Jeremić, Gajić i Novaković "junaci" linča na Vučića u Predsedništvu

25.06.2021. 12:53 12:55
Piše:
Izvor: Tanjug/Predsedništvo

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević prokomentarisao je dolazak funkcionera Narodne stranke Vuka Jeremića, Borislava Novakovića i Vladimira Gajića u Predsedništvo Srbije, gde su, kako je naveo Vučević, hteli da napadnbu predsednika Aleksandra Vučića.

"Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše". A "junaci" ove današnje komedije koju su sami napravili upadom u Predsedništo Srbije su Vuk Jeremić, Bora Solunac Novaković i Vladimir Gajić. I sada je potpuno jasno kakve su to "junačine", i kakva je to banda lažova i kriminalaca koja se ispred kamera svojih medija busa u prsa, a kada izađu među ljude plaše se sopstvene senke. Došli oni da izvedu marketinški manevar i napadnu predsednika Vučića, da ga linčuju. Ali jedino što nisu očekivali je da će predsednik Vučić izaći pred tu grupu "junačina", sam, bez obezbeđenja. I da će ih totalno detonirati. Lopuže i kriminalci koji se samo na svojim medijima junače, prete i lađu o predsedniku i njegovoj porodici, počeli su da zapomađu i tresu se od straha kada im je taj isti predsednik izašao na crtu - čistim obrazom na sav glib kojim su oni namazani. I nisu mu odgovorili ni na jedno pitanje o tome koliko su ukrali od građana Srbije, i u kakvom užasu su zemlju ostavilo dok je njom harala njihova žuta banda. Valjda ni sami ne znaju koliko su se nakrali od naroda. A i bili su paralisani od straha kada im se pred očima pojavio predsednik Srbije, kompleks svih njihovih kompleksa, čovek zbog kojeg je danas ponosno reći ko si i odakle si. Ne samo da su lopovi i prevaranti, i najveća politička ološ, nego su još jednom pokazali kakve su kukavice. Možda ih suze spasu od današnje bruke. Srbija ide bez stajanja. Bravo za našeg predsednika Aleksandra Vučića“, istakao je Vučević!

Oglasio se i predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost Igor Bečić.

„Belosvetski muljator Vuk Jeremić i njegovi jurišnici Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić još jednom su pokazali kakav su ološ i probisveti. U kojoj još demokratskoj zemlji može da se desi da neko dođe na vrata predsednika države da ga bije!? Ja sam šokiran samom idejom ove grupe koju ne znam ni kako bih nazvao a da ne budem nepristojan. Svaka čast predsedniku Vučiću na pribranosti i hrabrosti koju pokazuje u svakom trenutku pa i u ovakvim nadrealnim situacijama. A zaista jeste nadrealno da nekome ko glumi političara padne na pamet da ide da bije predsednika države. U ovoj situaciji Vučić je još jednom razotkrio o kakvim kukavicama i lopužama se radi. Ovo je bila čista njihova predstava i nameštaljka, nisu očekivali ovakvu predsednikovu reakciju, nisu očekivali da će im se suprotstaviti. Probisveti i ološ uličarski, ne znam šta bih drugo rekao za nekoga ko na ovaj način ponižava Srbiju. Sramota me njihove gluposti“, naglasio je Vučević.

Predstavnici Narodne stranke su u obraćanju medijima ispred Predsedništva naveli da su došli kako bi pitali Vučića da li je normalno da javno poziva građane Srbije da se tuku sa njim.

“Došli smo svi mi koje je rekao da će tuče. Borivoje Borović trenutno nije u zemlji. Naš četvorica smo došli kako bi smo rekli predsedniku da ga se ne bojimo. Pozvao nas i došli smo da tražimo prijem kako bismo videli šta je hteo da kaže”, rekao je pre ulaska u Predsedništvo, lider Narodne stranke, Vuk Jeremić.

Nakon nekoliko minuta boravka u zgradi Predsedništva, predstavnici Narodne stranke su se ponovo obratili medijima. Jeremić je rekao da je Vučić sišao u prizemlje i da je bio vidno besan.

“Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega u tom trenutku bilo obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nam. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme”, istakao je Jeremić.

(Dnevnik, nova.rs)

Autor:
Pošaljite komentar