Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

OVO SU SVI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA SAŠE POPOVIĆA Da li će se i kada direktor Granda vratiti u javnost

17.10.2024. 16:27 16:34
Piše:
саша
Foto: Printscreen/Youtube/K1 televizija

Kreativni direktor Granda već neko vreme nije prisutan u javnosti i medijima, a nakon što se saznalo da mu je narušeno zdravstveno stanje, čitava javnost je izrazila zabrinutost.

Javnost svakodnevno željno iščekuje nove informacije o zdravstvenom stanju Saše Popovića budući da duži vremenski period nije prisutan na malim ekranima gde smo navikli da ga gledamo poslednjih godina.

Publika muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" takođe nestrpljivo čeka povratak Saše Popovića. Iz produkcije ovog TV formata poručuju da se zdravstveno stanje ovog televizijskog čelnika popravlja i da se očekuje njegov skori povratak.

Početkom godine Popoviću se tokom jedne posete lekaru susreo sa prvim zdravstvenim komplikacijama, da bi u maju mesecu imao nesreću, a zbog povreda koje je tom prilikom zadobio njemu je cela noga bila u gipsu.

Operacije Saše Popovića 
U januaru ove godine lekari su posavetovali Sašu, nakon odrađene magnetne rezonance, da operiše žučnu kesu što je on i učinio.

- Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu - spričao je Saša i dodao da je sada sve u najboljem redu:

- Tako je, čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede preventivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali - dodao je Popović za „Scandal“.

Kada je u maju mesecu došlo do povrede noge, tada je Sale drugi put operisan. Tom prilikom oglasio se za domaće medije i istakao kakao se oseća.

- Nije lako kad slomiš nogu, imam longetu od kuka pa dole do članka, ne mogu da se oslonim na ovu desnu nogu. Gledaoci su sinoć videli da ja sednem u onu stolicu i onda me Voja gura. Zaista, da nema Suzane, ne bih mogao da funkcionišem, "ajde ustaj lezi, u kupatilo, ko će da me kupa, ko će da me sredi". Već sam ušao u fazon sa štakama. Ove 2 štake su mi važnije od bilo kog Ferarija - a onda objasnio kako je došlo do povrede.

- Pao sam niz stepenice, slučajno skliznuo s levom nogom, desnom udario dole, pukla tibula i to je to. Čovek se navikne na sve, prva 2 3 dana mi bilo teško. evo već 2 nedelje sutra kako nosim, pa još nedelju dana, pa ide oporavak, samo da skinem gips - objašnjava Saša i nastavlja:

- Nemam bolove, imam ako se oslonim na nogu, ali tu su štake... Tu je Suzana, ona me stavi u kola, odbaci, dobaci, sve. Imam vozača par ekselans - rekao je Saša.

Oglašavanje Suzane Jovanović povodom njegovog zdravstvenog stanja
 

U septembru mesecu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja direktor "Granda" je hospitalizovan u Kliničko-bolnički centar Zvezdara. Tada se prvi put nakon 20 godina, koliko se prikazuje muzičko takmičenje "Zvezde Granda", nije pojavio na snimanju emisija nove sezone.

Tom prilikom oglasila se i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović koja se nakon ovih problema povukla sa javne scene i posvetila porodici i Saletu.

Suzana nije želela da daje detaljna objašnjenja na ovu temu, pa je za domaće medije samo kratko poručila:

- Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost - rekla je pevačica tom prilikom.

Prvo pojavljivanje Saše Popovića nakon izlaska iz bolnice
Početkom oktobra meseca Saša Popović je napustio bolničko lečenje i otišao kući.

Ekipa emisije Paparaco lov uspela je da uslika Popovića na beogradskim ulicama, a njegov trenutni izgled je znatno drugačiji. Kreativni direktor "Granda" je vidno smršao, a na glavi je tom prilikom nosio kačket.

Oglašavanje Vesne Milanović povodom zdravstvenog stanja direktora "Granda"
Vesna Milanović, PR "Grand" produkcije, progovorila je o povratku Saše Popovića u muzičko takmičenje "Zvezde Granda".

- Ono što Saša Popović postavi i napravi, to ne može da bude loše - rekla je Vesna i dodala:

- Već sam izjavila da je on celog leta radio, održavao audicije. Brzo očekujemo da nam se Saša priključi. Čim njegovo zdravstveno stanje dozvoli, vi mediji, ćete moći i sami da ga pitate sve što vas zanima - završila je Vesna.

Podsetimo, Voja Nedeljković će privremeno menjati direktora u takmičenju "Zvezde Granda", a kako prenosti "Blic" Voja je istakao da ova pozicija nije nimalo laka.

- Teško. Iskreno teško. Veliki mi je zadatak bio. Znam da je Saša na oporavku i očekujemo ga da se vrati i želimo da se vrati, jer zaista je vrela stolica. Ja godinama radim, ali uvek neki drugi posao, ne ovaj koji on radi. Tek kad sedneš na tu stolicu shvatiš šta sve moraš da držiš pod kontrolom, i pevače, i žiri, pogotovo sad kad oni ne vide pevača ili pevačicu, već ih samo čuju… Ne smeš da im sugerišeš, tako da je jako teško, a mogu da zamislim koliko je tek teško onda kad dođe dvoboj između mentora. Kad imaju svako po svog kandidata. Neko dvoje sedi sa Sašom, a onih šestoro sedi tamo i daju ocene. E, onda je to zaista izraelsko-palestinski sukob - izjavio je Voja.

Karleuša ponudila pomoć Popoviću
 

Odnedavno su pevačica Jelena Karleuša i Saša Popović prekinuli saradnju, ali i prijateljski odnos  međutim, u ovim trenucima Karleuša se oglasila i ponudila pomoć bivšem direktoru.

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena Karleuša u emisiji "Puls Srbije".

Izvor:
Srbija danas
Autor:
Pošaljite komentar
SAŠA POPOVIĆ BOLESTAN, LEČI SE ULJEM IZ TUMANA Ovo su pravila koja mora da ispoštuje
Youtube printscreen/ UNA televizija

SAŠA POPOVIĆ BOLESTAN, LEČI SE ULJEM IZ TUMANA Ovo su pravila koja mora da ispoštuje

14.10.2024. 16:22 16:34
SAŠA POPOVIĆ ZNA DAN SVOJE SMRTI Evo zašto u to veruje SVE ŠTO MI JE REKLA, OSTVARILO SE

SAŠA POPOVIĆ ZNA DAN SVOJE SMRTI Evo zašto u to veruje SVE ŠTO MI JE REKLA, OSTVARILO SE

25.09.2024. 21:59 10:32