Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

VOJVODINA U DOBROM RASPOLOŽENJU DOČEKUJE DUEL SA IMT-om Krtolica: Želim tim pobednika

20.09.2024. 13:07 13:42
Piše:
његош
Izvor: FK Vojvodina - Njegoš Petrović, kapiten i lider Novosađana

Posle pobede nad Železničarom, porastao je nivo željene, pobedničke atmosfere u redovima fudbalera Vojvodine.

Oni, u nedelju, odlaze na gostovanje ekipi IMT-a u Loznicu i, ako je suditi po razmišljanjima iz crveno-belog tabora, nameravaju da učine sve kako bi stigli do novog trijumfa i nastavili put ka poziciji na tabeli koja im, ubeđeni su, i pripada. Svesni su da im neće biti lako da ostvare naum, ali rešenost postoji i to je činjenica koja može i mora da hrabri sve pristalice ekipe iz Srpske Atine. 

Trener “stare dame” Nemanja Krtolica još jednom se osvrnuo na prošli susret sa Pančevcima.

– Posle dva meseca izbivanja, vratili smo se na naš stadion “Karađorđe“ – istakao je šef stručnog štaba Novosađana. – U proteklom periodu, stalno smo se bavili karakterom i psihologijom ekipe i odlično smo otvorili utakmicu, poveli 1:0, a onda smo, odjednom, prestali da verujemo. To više ne sme da nam se dešava. Dokle god ne sumnjamo u naš kvalitet, protivnik strepi da ga i ne upotrebimo. Analizirao sam duele s Partizanom i Železničarom i bojim se da bismo i u Beogradu, da smo poveli, stali i odustali od ideje. To je nešto što pod hitno moramo da popravimo. U Fudbalskom centru „Vujadin Boškov“, koji je naša kuća i gde boravimo i treniramo, razgovarao sam sa svima, jer svi moramo da verujemo da ćemo Vojvodinu da vratimo tamo gde pripada i gde zaslužuje da bude. Ako hoćemo da budemo pobednici, moramo da budemo svesni toga da oni nikada ne odustaju, a da oni koji to čine, nikada ne pobeđuju.

Krtolica veruje da će ekipa koju predvodi s klupe, nastaviti da raste i da će pobednički mentalitet postajati sve izraženiji.

– U nedelju, u Loznici, takve stvari ne smeju da nam se dešavaju i na tome ćemo da radimo, kako bismo podigli samopouzdanje i kako ne bismo sebi dozvolili da u 85. minutu protivnički igrač, u petercu, udari loptu. To ne sme da se dešava ni u pionirima, a posebno ne na seniorskom nivou. 

POBEDA NAD SLOGOM IZ ČONOPLJE

Tokom minule sedmice, novosadski superligaš odigrao je prijateljsku utakmicu u FC „Vujadin Boškov“, u kojoj mu je rival bio tim prijateljskog kluba Sloge iz Čonoplje, član Srpske lige - Vojvodina. „Stara dama“ je, prema očekivanju, pobedila rezultatom 4:1, a strelci su bili Stefan Đorđević (dva puta), član kadetske ekipe crveno-belih Damjan Đokanović i Marko Mladenović, dok je novajlija Depu upisao tri asistencije.

Prvi stručnjak Vojvodine nastavio je da obrazlaže svoja razmišljanja.

- Da ne bude da samo kritikujem, odigrali smo protiv Železničara takmičarsku utakmicu, u kojoj smo želeli samo da pobedimo i tako ćemo pristupiti i susretu u nedelju Ono o čemu sam govorio jesu detalji, kojih smo svesni i na kojima moramo dodatno da radimo. Hoću da imamo stav, ideju i cilj, da na terenu izgledamo kao tim koji hoće da pobedi, a da li ćemo u tome da uspemo, to ne znam. Odgovorno mogu da tvrdim da oni koji istrče na teren i koji naknadno uđu u igru protiv IMT-a, moraju da izgledaju kao pobednici. Da bismo ubedili sugrađane i navijače da u što većem broju dolaze na “Karađorđe”, moramo da izgledamo i igramo kao pobednici i to nam je jedini cilj. Čitav klub: stručni štab, igrači, baš svi, moramo da verujemo i mislim da sada podižemo lestvicu na viši nivo – dodao je Krtolica.

Utakmica IMT – Vojvodina igra se u nedelju na stadionu „Lagator“, a njen početak zakazan je za 19 časova.

A. Predojević

Izvor:
Dnevnik
Autor:
Pošaljite komentar
NEMANJA KRTOLICA, NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA FK VOJVODINA Znam jako dobro kakve su Vošine ambicije, uradićemo sve što možemo da ih ostvarimo
немања кртолица

NEMANJA KRTOLICA, NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA FK VOJVODINA Znam jako dobro kakve su Vošine ambicije, uradićemo sve što možemo da ih ostvarimo

17.09.2024. 14:19 14:34