Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi razmišljaju O PROMENI POSLA, Blizanci će se ZALJUBITI, a evo koji znak ne treba da PODIŽE KREDIT

08.09.2024. 13:15 13:15
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 8. do 14. septembra

Ovan: Dosta posla, ali i lepih dešavanja kod vas ovih dana. Neko može razmišljati o promeni radnog mesta, prihvatite ponudu samo ukoliko dolazi preko ženske osobe. Finansije su dobre, s tim da će se ukazati neke opcije za štednju ili pasivan prihod, pa razmislite o tome. Odlična nedelja kada je ljubavni segment života u pitanju. Planiranje porodice kod zauzetih pripadnika znaka, partner i vi imate iste želje. Kod slobodnih je moguć ulazak u vezu. Pojava zdravstvenih hroničnih tegoba.

 

Bik: Na poslovnom polju dosta povoljnosti će uslediti. Uživaćete u radu i mogući su nenadani prihodi. Samo budite svesni toga da je to što bude stiglo nagrada kosmosa za neki vaš trud od pre. Kada je o ljubavi reč, slobodnima neko iz radnog okruženja može privući pažnju, možda čak to bude i osoba s kojom ste ranije sarađivali. Dobro obratite pažnju, jer to može biti kvalitetan i zanimljiv odnos. Zauzeti, uživaćete u svakodnevnom životu sa partnerom. Mogući problemi sa varenjem.

 

Blizanci: Nije period za bitne promene za sada, na polju posla i karijere generalno. Novca će biti, ali i doći će do pojačane potrošnje u vidu neočekivanih izdataka kod nekih. Selektujte na vreme svoje obaveze i prioritete. Na ljubavnom segmentu života ako niste dosad, zaljubićete se. Neko vas može prijatno iznenaditi i uveriti da ste dosad imali pogrešan stav ili robovali predrasudama. Zauzeti, pravite planove za budućnost sa partnerom i prepustite se emocijama. Obratite pažnju na ishranu.

 

Rak: Na poslovnom segmentu ostvarenje planova i otvoriće se mogućnost dobre ponude, promotrite dobro sve uslove iste i odlučite se za ono ka čemu vas vodi unutrašnji glas. Bićete zadovoljni svojim radom i nagrada gotovo sigurno neće izostati. Moguća su poznanstva i lepa druženja koja kroz vreme mogu prerasti u lepu emotivnu vezu, kod slobodnih pripadnika znaka. Zauzeti, kod vas sada nastupa jedan lep period, pun maštovitih ideja i uspešne realizacije istih. Moguće su lakše povrede.

 

Lav: Nije vreme za promene kada je reč o poslovnom segmentu. Svakako vama predstoji lep period na ovom polju, ali je potrebno da budete veoma strpljivi. Mogući su kraći putevi i dobri rezultati za sve koji se bave komunikativnim poslovima. Finansije su kod vas u ovoj nedelji dobre. Odlična komunikacija kada je ljubavni segment života u pitanju. Slobodni, vama se smeše strastveni susreti. Kod zauzetih je bila malo napeta situacija, pa sada uživajte u ljubavi. Više odmora.

 

Devica: Ova nedelja je dobra za vas. Možete da se opustite, jer ste konačno sve završili na vreme i sve konce držite u svojim rukama, što vam je od presudnog značaja i za sve druge segmente života. Neki od vas mogu dobiti povišicu ili ćete razgovarati o unapređenju. Po pitanju ljubavi, otvara se mogućnost sjajnih dešavanja. Prihvatite poziv za izlazak, ako ste slobodni. Zauzeti, ako je bilo nesuglasica situacija se sada znatno popravlja. Moguća je pojačana nervoza i neraspoloženost.

 

 

Vaga: Na mnogim poljima zanimljiva dešavanja za mlađe pripadnike znaka. Ostvarićete uskoro svoje ciljeve, ali je potrebno da se potrudite više nego inače. Odličan period kada je ljubav u pitanju. Lepo se osećate i moguća su prijatna iznenađenja za vas koji ste slobodni. Zauzeti, moguć ulazak u paralelne veze, pa se potrudite da bude iskreni prema partneru. Kada je o zdravlju reč, jačajte svoj imunitet. Takođe, ukoliko ste od početka godine imali neke probleme, posetite lekara.

 

Škorpija: Idealan period kada je poslovni segment života u pitanju. Mogući su bitni pregovori, pokažite sve svoje adute i igrajte na sigurno. Nije period za ulazak u ozbiljne veze, ako ste slobodni. Mogući su avanture i flertovi, ali imajte na umu da tu nema prostora za neki iskren i pravi odnos. Zauzeti, spustite malo loptu u odnosu sa partnerom. Niste uvek u pravu i morate nekada i vi da se potrudite oko drugih. Mogući su problemi sa disajnim organima kod pojedinih. Radite na imunitetu.

 

Strelac: Od kraja nedelje možete da se opustite. Neki mogu promeniti posao nabolje ili dobiti unapređenje. Lep period kada je polje posla u pitanju, sve će vam ići od ruke, ali je savet da se ipak ne opuštate i da i sad zadržite isti tempo rada. U ovom periodu neko vam može pokrenuti emocije. Dosta druženja, izlazaka i strastvenih momenata. Razmislite dobro o potencijalnom partneru i onome što nudi. Zauzeti, budite taktičniji, pokažite više razumevanja partneru. Oprez na krvni pritisak.

 

Jarac: Planovi vam se realizuju, sve ide kako ste zamislili, samo nemojte juriti kada je u pitanju donošenje bilo kakve odluke. Svi koji posluju sa inostranstvom, ali i ostali, imaće uspešnu nedelju. Pripazite se pozajmica i dizanja kredita. Bez većih promena na polju ljubavi. Lepo ćete se osećati, ako ste slobodni. Moguća je i neka avantura vezana za vaš posao. Tu budite oprezni. Zauzeti će imati malo neprijatnosti u svom odnosu. Moguća je pojava hroničnih tegoba periodično.

 

Vodolija: Svakako je pred vama dobar period kada su finansije u pitanju. Moguće su nesuglasice sa kolegama, ali prolaznog karaktera, pa nemojte očajavati. Kosmos vam je naklonjen u ovom periodu i iskoristite to. Neko može upoznati zanimljivu osobu na putovanju ili u nekom većem društvu, na zanimljivom događaju. Zauzeti, uživajte. Došlo je vaših pet minuta, pa se maksimalno posvetite partneru. Mogući su problemi sa virusnim infekcijama i cirkulacijom kod pojedinih pripadnika znaka.

 

Ribe: Dobar period za vas dolazi po pitanju poslovnih mogućnosti. Svi ortački poslovi i planovi se mogu realizovati, ali morate pažljivo slušati šta saradnici govore. Bićete zadovoljni svojim finansijama. Pojačane strasti su naglašene i moguć je ulazak u zanimljivu avanturu. Pazite samo oko iskrenosti takvog partneta. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo i pojačane strasti. Kontrolišite negativu i ljubomoru. Više se krećite i jačajte imunitet. Svakako bez većih tegoba.

 

IG: @tvoja_natalna_karta

Izvor:
dnevnik.rs
Autor:
Pošaljite komentar