Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

(VIDEO) REKAO MI JE DA BIH BILA LEPŠA DA SMANJIM NOS I POVEĆAM USNE! Pevačica Jelena Rozga PROGOVORILA O TAJNI SVOG IZGLEDA, pa otkrila i da li je nešto radila na sebi

07.07.2024. 13:30 13:56
Piše:
Foto: V. Bijelić

Pevačica Jelena Rozga sinoć je, nakon više od 20 godina, nastupila u Šapcu na otvaranju manifestacije „Leto na Savi”, koja će osim nje ugostiti do kraja leta brojne poznate izvođače.

Regionalna pop diva pevala je na svom koncertu kraj Save uglas sa publikom više od dva sata brojne hitove iz svoje solo karijere, ali i sve one popularne pesme koje je izrodio „Magazin”, čija je bila članica od 1996. do 2006. godine. Pred sam izlazak na binu Rozga je za „Dnevnik” priznala da je veoma uzbuđena i srećna što se posle toliko godina ponovo druži sa publikom u ovom kraju, ali i da i dalje ima veliku tremu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

 

– Pred svaki koncert imam tremu, čak i posle toliko godina karijere. I ne krijem to uopšte. To sam ja. Čim na binu izađem publika me smiri – otkrila nam je pevačica i dodala da osim koncerta u Sava Centru, koji je najavljen za 20. i 21. decembar ove godine, planira nastavak svoje velike regionalne turneje, ali je ostala tajnovita i nedorečena na naše pitanje da li će velike koncerte imati još negde u Srbiji. – Očekuju me najpre ta dva koncerta u Beograd i jako se radujem tome jer to mora biti spektakl, apsolutno. Radimo na tome već punom parom, pripremamo se. Ne smem ništa da otkrivam. Neka sve bude iznenađenje.

Šta nam je sve ispričala možete pogledati u video-snimku u nastavku: 

Pevačica je pre dve nedelje nastupila na splitskom festivalu „Melodije Jadrana”, gde je premijerno izvela novu pesmu „Lavica”, a pohvalila nam se i da već sada publika širom regiona od početka do kraja uglas peva ovaj novi hit, koji donosi njen dobro poznati zvuk i muzički stil.

– Prezadovoljna sam. Kažu da je „Lavica” naslednica „Bižuterije”. Ja se nadam da će tako i biti. Nema pravila za mega hit. Imam dosta hitova u karijeri, ali i mnogo pesama, a nije svaka hit niti mega hit. To se ne dešava svaki dan, već jednom u pet, deset godina. Ne samo meni nego svima u ovom regionu. Možeš nabrojati nekoliko mega hitova na našoj sceni – naglasila je Jelena Rozga pa dodala da, za razliku od brojnih koleginica ona nije odlučila da objavi novi album. – Idem lagano. Objavljujem pesmu po pesmu. Nigde ne žurim, ali baš sam ove godine aužurna po pitanju pesama (smeh). Uskoro ću objaviti opet nešto novo. Vredno radimo i pravimo nešto jako zanimljivo, ali neću vam ništa otkriti jer ne želim da nešto ispričam pa da se izjalovi, a nadam se da neće. Biće svega lepog do kraja godine. Ja ne volim da koketiram sa žanrom, meni to ne treba i to ne želim. Mislim da sam ovo ja, takvu me publika sve ove godine voli i ja se dobro osećam.

Kako je priznala „Melodijama Jadrana” vratila se nakon prošlogodišnjeg trijumfa s pesmom „Idi ti” jer se na njemu peva i izvodi muzika uživo. 

– Ja volim kad pevač izađe na binu da zna da peva, to je najbitnije. I sve ostalo je važno, ali kad uzmeš mikrofon onda treba da pevaš – naglasila je kroz smeh Rozga, a na naše pitanje zašto je još uvek nismo videli na Evroviziji rekla je da definitivno ne bi mogla sebe da vidi na tom evropskom takmičenju. – Ja mislim da nema uopšte potrebe za tim. Veliki sam tremaroš, ne bih se upuštala u to. Ranije sam išla na „Doru”, na hrvatsko nacionalno takmičenje, gde sam pevala „Opijum”, „Na svijetu sve”, a bilo je tu još mnogih genijalnih pesama, koje su i dan-danas veliki hitovi, ali smo sa njima uvek završavali na „genijalnom” sedmom mestu. To se, u stvari, pokazalo kao najbolje, jer nakon sedmog mesta imaš mega hit.

Otkrila nam je i da je emotivno srećna i zaljubljena, a potom i da se trudi da pored sebe ima čoveka koji je voli i drži kao malo vode na dlanu. Po tom pitanju je dosta, kako je rekla, razmažena, ali nije želela da nam otkriva detalje njene trenutne emotivne ispunjenosti. Ipak, otkrila nam je da je tajna njenog dobrog izgleda upravo ljubav, kao i muzika, koncerti i publika. Na pitanje kako je u eri silikonskih lepotica uspela da sačuva prirodan izgled Rozga je kazala da je verovatno to deo njenog kućnog vaspitanja.

– Mislim da bi mi mama rekla: „Kćeri, šta si to napravila od sebe?” (smeh). Kada sam 96 godine počela da pevam u Magazinu onda sam tek krenula i da se šminkam i tada sam imala strašne alergije po licu. Mama me je tada odvela kod jednog poznatog dermatologa u Splitu i on mi je prepisao neke masti i lekove za alergiju. On je mojoj mami rekao: „Lepa je, ali bila bi još lepša kad bi malo smanjila nos, pevaćala usta i malo popravila uši”. Ali, moja mama mu se zahvalila na predlogu i odvela me kući. Kratko i jasno – rekla je kroz smeh popularna Splićanka uz napomenu da kilažu održava treningom, ali i energijom na bini, te da u njenom dobrom izgledu ima malo i dobre genetike.

V. Bijelić

Autor:
Pošaljite komentar
MISLILA SAM DA ĆU SE SRUŠITI! Jelena Rozga jedva zadržala suze na koncertu u Novom Sadu, a evo i zbog čega

MISLILA SAM DA ĆU SE SRUŠITI! Jelena Rozga jedva zadržala suze na koncertu u Novom Sadu, a evo i zbog čega

30.10.2023. 11:11 11:27
Jelena Rozga ispunila beogradsku Arenu

Jelena Rozga ispunila beogradsku Arenu

08.04.2023. 08:13 08:16